Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe de Adobe Photoshop Elements Quick Fix modus Gebruik
Adobe Photoshop Elements is een foto - editing software programma aanbieden van meerdere instrumenten om gebreken in digitale of gescande foto's vast te stellen . Deze tips gelden voor Photoshop Elements 3.0 . Er zijn twee werkplekken voor uw foto's bewerken : " . Quick Fix " " Standard Edit " en Quick Fix biedt veel van de fundamentele foto vaststelling van tools in Photoshop Elements en laat u belichting en kleur aanpassen met slechts een klik . Instructies
1

Selecteer de foto die u wilt bijwerken in de ' Photo Browser . " Klik op het camera-icoontje en kies de locatie van de foto 's uit het menu drop-down . Klik op de knop 'Bewerken' en kies " Go To Quick Fix . " Met uw foto openen in " The Editor , " klik op de " Fix Quick " -knop . Kopen van 2

Gebruik de Quick Fix instrumenten om in te zoomen , verplaatsen of bijsnijden uw foto of om rode ogen te lossen . Deze tools werken op dezelfde manier in de Quick Fix en Standard Edit . Het gereedschap Zoomen stelt de vergroting van het voorbeeld . Het handje verplaatst u het beeld rond in het voorbeeldvenster wanneer het volledige beeld niet zichtbaar is .
3

Gebruik het gereedschap Uitsnijden om ongewenste delen van een afbeelding te verwijderen . Sleep met het gereedschap over het beeld om het deel dat u wilt behouden selecteren , en druk vervolgens op " Enter " om de ongewenste secties te verwijderen . Het gereedschap Rode ogen verwijdert de rode ogen reflectie flitser foto's van mensen en de groene of witte ogen bij huisdieren . Sleep het gereedschap om in de gaten dat u wilt repareren .
4

Gebruik " Smart Fix" voor belichting en kleur aanpassen . Smart Fix corrigeert algehele kleurbalans en verbetert de schaduwen en hoge lichten . De schuifregelaar kunt u het bedrag van de aanpassing variëren. Om deze opdracht toe te passen , klikt u op de knop "Auto"
5

Maak aanpassingen in de " Levels " door het aanpassen van de algehele contrast van een beeld ; . In ' Contrast ' kunt u het algemene contrast van een afbeelding aanpassen zonder aantasting van de kleur , in " Kleur ", passen het contrast , de kleur en neutraliserend middentonen . Klik op de knop "Auto" om deze commando's toe te passen .
6

Probeer ' Lichter Shadows . " Sleep de schuifregelaar om de donkerste gebieden van uw foto lichter te maken zonder dat de hoogtepunten . Gebruik " Donkerder Highlights " door de schuifregelaar te slepen donkerder de lichtste gebieden van uw foto's zonder dat de schaduwen , en gebruik " Contrast middentonen " om het contrast in het midden tonale waarden aan .

Experimenteer met 7 andere Quick Fix opties zoals " Verzadiging ", die kleuren levendiger of gedempt maakt , " Tint ", die alle kleuren in een afbeelding verschuift , " Temperature ", welke kleuren warmer door toevoeging van rode of koeler door toevoeging van blauw maakt , " Tint , "wat voegt meer groen of magenta , en " Auto verscherpen ", die uw foto verscherpt . Slijpen is de laatste " fix" je moet gebruiken op je foto .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een realistische s…
·Hoe te Eyes Glossy maken in Ph…
·Hoe maak je een Pixel Image Ef…
·Hoe installeer ik Adobe Photos…
·Glow Effect in Photoshop 
·Hoe je tanden witter te maken …
·Hoe te Lightning Paint in Phot…
·Scannen in Photoshop CS4 
·Hoe te Linten in Photoshop mak…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een cirkeldiagram in een Exc…
·Hoe kan ik een Word- document exporteren…
·Hoe je het Word- document Geschiedenis w…
·Hoe de actie -knop gebruiken in Adobe Ph…
·Adobe Soundbooth Fade Effecten 
·Hoe maak je een watermerk toevoegen aan …
·Hoe de Default Folder Insert Verandering…
·Redenen waarom ik Word-documenten niet k…
·Hoe te Educatieve Software te evalueren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com