Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een browser icoon in Photoshop
In je surfen op het internet maken , heb je waarschijnlijk gezien de kleine , aangepaste pictogram dat naast vele een URL in het browservenster verschijnt . Dit pictogram , heet een favicon , is een klein grafisch icoon opgeslagen in een " ico " formaat en toegevoegd aan de belangrijkste directory van de website . Met een freeware Photoshop- plug-in en een aantal grafische vindingrijkheid , kunt u een aangepaste browser pictogram voor uw website te maken , ook. Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
ICO plug - in voor Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download en installeer het ICO plug-in voor Photoshop . U kunt een open - source versie vinden op de website van Telegraphics ( gekoppeld aan in Resources ) . Zodra u het hebt gedownload plug - in , pak deze uit en sleep deze naar de Plugins > File Formats directory in de map Photoshop toepassingen .

Launch Adobe Photoshop 2 en maak een nieuw bestand . Omdat het ICO -bestand voor uw browser alleen kan zijn 16x16 pixels , kan het gemakkelijker zijn om uw grafische iets groter en dan krimpen het te maken . Van het File > New menu , maak dan een bestand dat is 32x32 of 64x64 pixels in RGB formaat op 72 dpi .
3

Maak je icon, grafisch . Met zoveel lagen als je nodig hebt , bepaal de illustratie die u wilt laten verschijnen naast uw URL . Vergeet niet dat het beeld in het browservenster verschijnt erg klein , dus zorg ervoor dat uw ontwerp is eenvoudig en makkelijk te lezen .
4

Verklein je afbeelding naar de favicon formaat past en deze plat. Met behulp van de Photoshop- afbeelding > dialoogvenster Afbeeldingsgrootte , veranderen de afmetingen van uw bestand naar 16x16 pixels , in overeenstemming met favicon normen . U zult in staat zijn om de leesbaarheid van uw beeld kunt beoordelen op dit formaat . Mogelijk moet u het bestand met behulp van de filter verscherpen > Verscherpen commando . Als ontwerp aanpassingen moeten worden aangebracht , simpelweg kiest u Bewerken > Ongedaan maken grote afbeelding van het Photoshop menu en bewerken van uw imago . Formaat dan weer naar 16x16 pixels . Nu plat uw lagen .
5

Sla uw bestand in een . Ico -formaat . Klik op Opslaan als in het menu Bestand . In het dialoogvenster , kiest ICO ( Windows Icoon ) uit de Format drop down menu . Noem het bestand " favicon.ico , " aangezien de meeste browsers automatisch dat bestandsnaam zal herkennen voor het pictogram browser . Klik op Opslaan .
6

Upload het browser - icoon -bestand naar uw website. Met behulp van standaard FTP software of administratieve dashboard van uw website host , toegang tot uw website hoofddirectory - dezelfde directory waar uw huis of indexpagina ligt . Sleep je . Ico bestand naar deze map . Nu uw browser pictogram moet worden weergegeven in het browservenster wanneer uw site wordt benaderd . Als het niet onmiddellijk opdagen , probeer verfrissende uw browser meerdere keren .

Previous: Next:
  Photoshop
·Maken van uw eigen handtekenin…
·Hoe te Monsters in Photoshop 
·Voordelen van Adobe Photoshop 
·Hoe te Metallic Effect creëre…
·Hoe maak je 3D tekst in Adobe …
·Hoe maak je een foto Kijk als …
·Hoe te Regendruppels maken in …
·Tutorial over Photo Manipulati…
·Hoe maak je een banner op Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·MetaStock Tips 
·Hoe maak je een PDF- bestand op te slaan…
·Hoe kan ik een dvd branden met Roxio Mad…
·Hoe te Percentages In een grafiek in Exc…
·Hoe PDF-bestanden bekijken Online 
·Hoe de Uncensored Scenes van Grand Theft…
·Hoe maak je een tabel Van MS-Access aan …
·Hoe kan ik een absolute waarde in MATLAB…
·Hoe maak je een Mac Partition Table Reco…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com