Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Adobe Photoshop Elements 6.0 Gebruik
Hoe Adobe Photoshop Elements gebruiken 6.0 . Dit is de eerste in mijn reeks artikelen over Photoshop Elements 6.0 . De andere artikelen zullen richten hoe specifieke hulpmiddelen te gebruiken en produceren fotoprojecten . In dit artikel zal ik me concentreren op de fundamentele onderdelen van de software en de algemene beschrijvingen van hoe de software te gebruiken . Adobe moet worden gecomplimenteerd op het creëren van betaalbare -professionele versies van hun bekroonde software applicaties . In deze versie van de software Adobe biedt tal van wizards die de beginnende gebruiker zal bevallen , maar kunnen meer ervaren semi - professionele en professionele gebruikers verergeren . Het is echter zeer gemakkelijk om het programma te starten in editor mode te krijgen, en als je eenmaal wennen aan de look en feel van de applicatie , ik denk dat je het ermee eens dat het een zeer krachtige versie met een grote selectie van nieuwe instrumenten en effecten . U kunt een zeer complete 30 - daagse demo -versie downloaden op de website van Adobe in Resources hieronder . Met ingang van dit schrijven , is er een speciale bundel van online retailers bundelen Adobe Photoshop Elements 6.0 met Adobe Premier Elements 4.0 voor rond de $ 100 . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop Elements 6.0
internettoegang
Toon Meer Aanwijzingen
1

Het eerste wat je zal opvallen bij het gebruik van de nieuwe versie van Photoshop Elements is het scherm handige wizard . Op dit scherm kan de beginnende gebruiker te organiseren , bewerken en creëren projecten of delen van projecten van handige automatische stap -voor-stap wizards . U kunt er ook voor kiezen uw start -opties van de handige drop down box opties . Ervaren gebruikers kunnen ervoor kiezen om de startup optie om te beginnen met de editor die een scherm meer vertrouwd toepassingen weer te geven .

Klik 2 op ORGANISEREN om het fotobeheer hoofdscherm die je zal toestaan ​​om te creëren fotoalbums . Om albums aan te maken , klikt u op de PLUS- knop die zal leiden tot een dialoogvenster waarin u uw albums te noemen. Nadat u foto's hebt geïmporteerd zul je in staat zijn om keyword search tags te creëren voor elk beeld . U kunt ook aangepaste labels toevoegen aan passen aan uw afbeeldingen . In de toekomst zal deze sessies kunt u zoeken op trefwoorden om alle foto's met mensen of dieren of enig ander trefwoord dat u opgeeft .
3

Zodra u uw albums hebt gemaakt , kiest u gewoon Foto's ophalen van het menu bestand en kies je bron . U kunt het verwerven van beelden vormen een scanner , camera , internet , mobiele telefoon of beelden op uw computer . Merk je kunt bepaalde batch bewerkingen zoals rode ogen reductie toepassen bij het importeren van foto's .
4

Klik op het tabblad FIX te brengen beeldbewerking operaties . Merken dat er veel snelle oplossingen kunt u automatisch toepassen . Daarnaast kunt u FULL EDIT te selecteren om het complete foto-editor of geleide bewerk die zal helpen beginners leren de softwaretoepassing . QUICK FIX brengt aanpassing schuifregelaars voor de meest voorkomende vormen van beeldbewerking zoals kleur en contrast aanpassen .
5

het tabblad Maken kunt u fotoprojecten maken . U kunt kiezen uit agenda's , montages , online galerijen en vele andere opties voor het project . Elke keuze zal bieden templates en stap-voor - stap begeleiding over hoe deze fotoprojecten creëren .
6

De SHARE -wizard biedt een aantal snelle manieren om je foto's te delen . In dit gebied kunt u stuur uw foto's naar een website of een e-mail client . U kunt ook een foto- dvd te maken of stuur uw foto's naar uw Kodak Easyhare of Flickr website . De eenvoudig te gebruiken wizards zal u stap voor stap door de verschillende opties .

Ervaren gebruikers 7 mei kiezen om het programma te openen in de volledige bewerkingsmodus . Deze opstelling zal meer bekend en lijken meer op Adobe Photoshop . De volledige editing modus heeft de handige delen en creëren tabbladen die de ervaren gebruiker het nieuwe project en functies delen gecombineerd met een full-featured editor geven . De effecten voorbeeldgebied geeft zowel ervaren als beginnende gebruikers het voordeel van een visuele effecten keuze te helpen de impact op de afbeelding te verduidelijken . Adobe Photoshop Elements biedt alle tools die een fotograaf nodig heeft om hun afbeeldingen te bewerken , hoewel het niet bieden alle functies en gereedschappen van de professionele Adobe Photoshop . Voor de meeste fotografen dit pakket biedt alle functies die ze ooit zullen nodig hebben om hun afbeeldingen te bewerken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Roses gesneden uit een …
·Hoe kan ik een Cupcake in Phot…
·Hoe maak je een Emmertje maken…
·Hoe maak je Color Voeg toe aan…
·Hoe je Adobe Photoshop Element…
·Hoe maak je Voeg een beroerte …
·Hoe kan ik een logo in Photosh…
·Het wijzigen van het lettertyp…
·Hoe maak je een script in Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een penseel in GIMP Flip 
·Hoe een STP omzetten naar een DWG 
·Hoe te Dropdowns Maak in Drupal 
·VERT.ZOEKEN 
·Problemen met Organize Quick & Easy 
·Photoshop Tips voor Hulking Iemand 
·Hoe kan ik iTunes bibliotheken synchroni…
·Hoe je het geluid te dempen in iMovie09 
·Hoe maak je een Excel Macro Row Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com