Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Video Avatar in Photoshop Maak
Een avatar is een kleine afbeelding gebruikt als logo op diverse website forums , chatrooms en andere online ruimten . Een video avatar is niets meer dan een geanimeerde avatar opgebouwd uit frames , die afkomstig zijn van screen shots van een video . Photoshop biedt een eenvoudige methode voor het maken van een video avatar . De volgende tips zullen u begeleiden als u dit creatieve project proberen . Wat je nodig hebt
Photoshop
ImageReady
Video
Toon Meer Aanwijzingen
1

Neem screenshots van de video . Verschillende software kan worden gebruikt om deze stap te doen . Veel media-spelers , zoals WinDVD , hebben een screen capture functie . Videobewerkingssoftware , zoals VirtualDub , heeft deze mogelijkheid ook. Voor WinDVD , opent de DVD , de film afspelen , gebruikt u de scrollbar schuifregelaar om een ​​scène die u wilt en druk op zoek " Pauze ". Klik op het icoon " Capture " bovenaan om een screenshot te nemen . Ga naar het configuratiescherm en klik op " Stap vooruit " op de onderste links om verder te gaan een frame en neem een ander screenshot . Blijf dit doen totdat alle frames worden gedaan . Klik op " Save All . " Probeer minder dan 20 screenshots of het bestand zal te groot zijn voor het gebruik van een avatar te nemen . Een optie is om een screenshot van elke andere of om de derde opname te maken . Klik op het pictogram " schijf" op het raam vast te leggen en kies " Save All . " Kopen van 2

Open de screenshots in Photoshop . Ga naar " Bestand ", klik op " Open ", en blader naar de map afbeelding . Markeer alle beelden worden opgenomen in de avatar en klik op ' Openen '. Plaats de afbeeldingen in chronologische volgorde .
3

In elk screenshot als een laag op de eerste screenshot . Ga naar het tweede screenshot , ga dan naar de lagen palet , en houdt u " Shift " tijdens klikken en slepen de achtergrond laag op afbeeldingvenster het eerste beeld . Ga door tot elk beeld daaropvolgende screenshot wordt toegevoegd als een laag op de eerste foto 's lagen palet. Met de toets " Shift " houdt volgende lagen perfect gecentreerd op de vorige laag .
4

Open de gelaagde afbeelding in ImageReady . Klik op de eerste afbeelding met al zijn lagen . Klik op "Edit in ImageReady " ( onderste pictogram Gereedschap-palet ) of druk op ' Shift + Ctrl + M " ImageReady opent met de gelaagde afbeelding .
5

beelden toe aan de animatie . Ga naar " Window " en kies " Animation " om de animatie editor te openen . Kijk op de bovenste rechterkant van dit venster en klik op de "Circle " icoon onder het dicht icoon om de animatie te openen . Kies "Create Layer voor elk nieuw frame " om alle van het beeld lagen toevoegen als frames in de animatie venster .
6

Stel het frame lengte . Markeer alle frames in de animatie editor . Klik op de " 0 sec " label onder een van de frames en kies " 0,1 seconden " op het menu drop-down . Elke periode kan worden gebruikt ; kleinere betekent een snellere animatie en grotere betekent langzamer

Voorbeeld 7 de animatie . . Klik op de "Preview Document " icoon (hand pictogram links , derde rij van de bodem ) of gewoon op "Y " op het toetsenbord .
8

Bewerk de animatie grootte. Bewerk de grootte en gewas het gebied van de afbeelding die u wilt zien in de avatar . Bepalen welke maat wordt vooraf vereist , zoals elke forum of ander gebruik heeft een ander formaat limiet . Je hoeft alleen de eerste afbeelding venster bewerken in ImageReady voor de hele geanimeerde avatar .
9

Sla de video avatar . Ga naar boven naar " File " en kies "Save Optimized As. " Voer een bestandsnaam in met alle andere opties over als de standaard instellingen en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te vervangen Kleur Met Tra…
·Uitleg foto lay-outs in Photos…
·Hoe te kopiëren uit Word naar…
·Hoe te Posterization 
·Hoe te ellipsen in Photoshop S…
·Hoe maak je een video met Adob…
·Cool Adobe Photoshop Tutorials…
·Blink Ogen Animatie Tutorial v…
·Hoe kan ik een Ellipse Transpa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Lines in Gimp Buig 
·Hoe maak je een . JPEG -bestand wijzigen…
·Hoe je je OS Kopiëren naar een cd 
·Het automatisch laden McAfee zonder deze…
·HDMI & Wireless Networks 
·Hoe om Blank Grafieken ontwerpen in Phot…
·Hoe je S - Video gebruiken in Windows Me…
·Hoe je Word Count op Microsoft Word 2007…
·Hoe te Pas de kleur van Excel Bars in ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com