Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Clear-up Acne met Photoshop
Acne , vaak gezien bij tieners en jonge volwassenen , is niet welkom op portretten . Professionele fotografen gebruiken Adobe Photoshop of een ander foto - editing software programma om acne te verwijderen uit het gezicht van een onderwerp . Bij het verwijderen van acne, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid van de proefpersoon ziet er onberispelijk . U kunt dit doen door bemonstering van de pixels dat de acne omringen en geleidelijk veranderen van het puistje aan de heldere huid passen . Instructies
1

Open het doelwit foto in zijn oorspronkelijke grootte . Bij het aanraken van foto's , zult u betere resultaten als de resolutie is hoog . Dit vertraagt ​​de rendering tijd in Photoshop , maar uw afbeelding zal er natuurlijk uitzien als je het afdrukt later . Kopen van 2

Andere aanpassingen voor het verwijderen van acne . Veranderen de kleur , tint en verzadiging , indien gewenst . Anders loopt u het risico het mengen van de acne met de originele huid pixels , maar ze kunnen in latere aanpassingen staan ​​. Wanneer uw afbeelding is de juiste toon , contrast en kleur , is het tijd om de acne te verwijderen .

Zoom in op de acne 3 . Het is noodzakelijk om nauw samen te werken met de pixels om een natuurlijke look te bereiken . Als er tal van puistjes , werken aan een ieder afzonderlijk .
4

Selecteer de Clone Tool uit de werkbalk . Pas de dekking op 15 procent en de Flow tot 50 procent . Plaats de cursor , die zal er nu uitzien als een ronde cirkel , naast het puistje . Pas de grootte van de Clone Tool cirkel totdat deze is iets groter dan het puistje . Een gemakkelijke manier om dit te doen is te rechts-klikken en gebruik de handige afmeting schuifregelaar om de grootte van uw Clone Tool cirkel verhogen of te verlagen .

Voorbeeld 5 van de heldere - huid pixels zo dicht mogelijk bij het ​​puistje mogelijk . Doe dit door het plaatsen van de Clone Tool cirkel naast het puistje en druk op de " Alt- toets . " U zult een kleinere cirkel met crosshairs . Klik een keer met je muis en die pixels zijn nu klaar voor gebruik .
6

Plaats de Clone Tool over de acne en beginnen te klikken , verplaatst u het gereedschap een klein beetje elke keer dat je klikt . Omdat de dekking is slechts 15 procent , zal het puistje geleidelijk veranderen , het overnemen van de pixels van de heldere huid . Met een paar klikken , zal het helemaal verdwenen zijn . Herhaal deze procedure zo vaak als gewenst puistjes te verwijderen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Animation exporteren in…
·Hoe te Bloed in Photoshop Maak…
·Hoe om te upgraden naar Photos…
·Gratis Photoshop Hints , Tips …
·Hoe maak je een vignet in Phot…
·De Kleurplaat technieken voor …
·Porselein Photoshop Effecten 
·Hoe je Photoshop 5 installeren…
·Hoe te Eyes in Photoshop Eleme…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·? Wat is de extensie Del 
·Hoe kan ik een Word- document herstellen…
·Hoe maak je een Gebruikersnaam Met WinZi…
·Hoe maak je van een song Grootte Verkort…
·Hoe maak je een voetnoot in Word voor Tu…
·Hoe je Items in PDF-documenten met Adobe…
·Hoe te openen Twee Adobe Acrobat documen…
·Hoe een tabel in Word met Excel automati…
·Photoshop tekst Ideeën 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com