Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een CV in Adobe Photoshop Zorg
CV's zijn niet alleen een profiel van je werkervaring , maar ook een manier om potentiële werkgevers je persoonlijkheid en stijl laten zien . Woord - alleen hervat zijn saai , en niet te onderscheiden van de menigte . Het creëren van een cv in Photoshop heeft zijn risico's , want het is uit de gewone , maar dat is ook zijn voordeel . In plaats van het verstrekken van een werkgever met een vaak forgettable stuk papier , waarom niet een onvergetelijke indruk te maken ? Immers , een cv is een persoonlijke advertentie, dus het is een van de enige tools die je kan hebben om een blijvende indruk achter te laten . Dit geldt vooral in de artistieke industrieën waar een meer gestileerde cv is niet alleen gewaardeerd, maar is essentieel voor staande in de menigte . Instructies
1

Open Adobe Photoshop . Maak een nieuw bestand . Verander de afmetingen aan " A4 " formaat , dat is 210 bij 297 mm . Gebruik het drop - down menu op " A4 " van de vooraf ingestelde opties in Photoshop .

Draai 2 op de liniaal selecteren door op " Ctrl " en " R " op uw toetsenbord , of door te gaan naar " Bekijk ' in de menubalk en selecteer " heersers . "

Turn 3 op de Grid . Ga naar "View " in de menubalk en selecteer " Grid . " U moet het raster aan en uit te schakelen in de loop van de CV creatie om je te helpen het grote beeld te zien .
4

Maak een nieuwe laag . Selecteer de " Layer " icoon uit de doos laag.
5

Neem de ' Rectangle Marquee Tool " uit de werkbalk , of druk op " M " op uw toetsenbord . Verander de Veer tot " 10 px . " Teken een header aan de bovenkant van de pagina .
6

Klik op het vak " Kleur" op de werkbalk , en verander de kleur van zwart- wit naar blauw en groen . De kleuren die gebruikt worden op deze tutorial zijn 56B5DC en 8BC02F . U kunt deze nummers typen in de picker doos kleur .
7

Selecteer de " Gradient Tool " uit de werkbalk , of druk op "G" op uw toetsenbord . Neem de cursor en trek een lijn gids ergens binnen het kader . De lay-out van je verloop kleuren afhankelijk van de lengte van uw lijnen . Een langere lijn worden vloeiendere overgang tussen de kleuren.
8

Klik met de rechtermuisknop op de laag in de doos laag en selecteer ' Blending Options . " Selecteer " Slagschaduw " en druk op "OK " om af te sluiten .
9

Maak een nieuwe laag en selecteer de " Tekst Tool " uit de werkbalk , of druk op "T" op uw toetsenbord . Typ uw naam in een groot en gemakkelijk te lezen lettertype . Gebruik het raster om line-up van de tekst . Neem de functie " Verplaatsen " uit de werkbalk en zet de tekst zoals gewenst . Photoshop zal u helpen door waardoor de tekst te vastklikken langs de roosters . Voor het adres van tekst , gebruik dan een klein formaat en een ander lettertype .
10

Maak een nieuwe laag . Gebruik de functie " Rechthoekig selectiekader " en maak je meerdere andere rubrieken . Volg dezelfde blending opties en de tekst in de bovenstaande stappen . Maak de koppen en tekst kleiner .
11

Bevolk de CV met meer tekst . Voeg de cruciale informatie die verder gaat onder de headers , zoals werkgelegenheid geschiedenis , onderwijs en speciale vaardigheden . Gebruik de Myriad Condensed lettertype voor deze tekst .
12

opslaan als een PDF-bestand als je eenmaal tevreden bent met de resultaten . Ga naar " File " en selecteer "Opslaan als ... " en kies vervolgens ' Photoshop PDF . " PDF is een van de meest populaire bestanden gebruikt voor cv's , deels omdat de cv niet per ongeluk kunnen worden gewijzigd .
13
14

15

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een CD-hoes ontwer…
·Hoe kan ik een Auto op Photosh…
·Hoe kan ik een foto in Photosh…
·Hoe maak je Pas een Shape Groo…
·Photoshop Elements Lagen Tutor…
·Hoe PDF naar JPEG converteren …
·Hoe je Photoshop Adobe Element…
·Hoe te Arcs Draw in Photoshop …
·Hoe maak je een Picture bestan…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How Do You Kopieer een dvd-film naar Win…
·How to Make internationale Skype bellen 
·Hoe te Mega Manager gebruiken om films u…
·Flash MP3 Player Tutorial 
·De nadelen van het gebruik van Concept M…
·Hoe naar Adobe Premiere 6.5 Bestanden br…
·Hoe maak je Photoshop sneller lopen 
·Hoe je Open Office converteren naar Vide…
·Children's Activiteiten in Word 2003 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com