Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Pearls Draw in Photoshop
Bij het gebruik van grafische vormgeving programma's, zoals Photoshop , er is geen limiet aan de creatieve mogelijkheden voor u beschikbaar . Wanneer u een element dat niet is opgenomen in de galerij van een programma toe te voegen , kunt u uw eigen maken . Weten hoe je je eigen elementen maken opent een wijde wereld van design mogelijkheden . Realistische elementen worden gemaakt met behulp van lagen , effecten , en kleur . Hier is hoe je levensechte parels met Photoshop kan tekenen . Wat je nodig hebt
Photoshop Elements 5.0 ( of een andere versie )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw leeg bestand . Selecteer een witte achtergrond terwijl je jouw eigen parel . U kunt de achtergrond veranderen wanneer u uw ontwerp hebt voltooid . Kopen van 2

Maak een nieuwe laag . Verander de kleur naar c7c7c7 . Met behulp van de elliptische gereedschap , maak een cirkel de grootte u wilt dat de parel te zijn .
3

Selecteer de cirkel laag door er op te klikken . In het menu " speciale effecten" , selecteer " Inner Glow " en passen de " Simple Inner Glow " effect . De instellingen van deze stijl zullen later worden aangepast .
4

Maak een nieuwe laag . Het gebruik van kleur b2a697 , selecteert de zachte brush tool en zet deze op 25px . Verf drie puntjes , waardoor de vorm van een driehoek .
5

Maak een nieuwe laag . Verander de kleur naar wit en de grootte van uw borstel om 18px . Teken drie puntjes , net zoals je deed voordat , iets boven de donkerder " driehoek " .
6

Maak een nieuwe laag en wijzig de grootte van het penseel te 10px . Teken een kleine stip in de linkerbenedenhoek van de grotere witte stippen u zojuist hebt gemaakt .
7

Ga naar " Blur " in het menu " Filter" en kies " Motion Blur . " Stel de hoek tot 22 graden en de afstand tot 4px . Breng dit effect .
8

Selecteer de oorspronkelijke cirkel laag. In het menu " Lagen " , ga naar " Layer Style " en selecteer "Style -instellingen . " Stel de innerlijke gloed grootte om 60px en de dekking op 70 % . Deze instellingen kunnen worden gewijzigd , afhankelijk van de grootte van uw parel of uw persoonlijke voorkeur .
9

Maak een eindlaag . Verander de voorgrondkleur op zwart , en selecteer de brush tool. Stel de grootte van 20px en de laagdekking op 25 % . Teken een schaduw onder de parel . Zorg ervoor dat de schaduw laag achter alle andere lagen , maar in de voorkant van de achtergrond laag te regelen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je donkere kringen verwijd…
·How To Lines in Adobe Photosho…
·Hoe om te doen Pin Light Lette…
·Hoe te lichteffecten gebruiken…
·Hoe te marges verwijderen in P…
·Hoe maak je een doos maken in …
·Hoe kan ik een afbeelding acht…
·Hoe maak je een Silver Rod in …
·Hoe de achtergrond van een afb…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je uitschakelen Roboform 
·Hoe te MPP converteren naar MPX 
·Hoe maak je een query link naar een Word…
·Hoe maak je een CSS Drupal Pagina Pas 
·Tutorial voor Adobe InDesign CS3 
·Hoe te Cite CFR 
·Hoe maak je een staafdiagram op een pc m…
·Mac Educatieve Games 
·Hoe te Ad Yield Management adware te ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com