Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een zombie in Photoshop
Adobe Photoshop Maak kan gebruikt worden voor vele foto- en grafische behoeften , professioneel of gewoon voor de lol . Of u wilt een poster opnieuw voor een horrorfilm of een noviteit foto van jezelf , kunt u gebruik maken van Adobe Photoshop om jezelf of iemand die je kent in een zombie te zetten . Instructies
1

Open Adobe Photoshop en laad de foto in het programma door te gaan naar " File " en "Open . " De beste foto's te bewerken zijn degenen met scherpe kwaliteit , goede verlichting en waar de persoon is staren rechtstreeks op de camera .

Start 2 met de ogen . Gebruik de rubberen stempel tool om het wit van de ogen verspreid over het hele oog , waardoor de iris en de pupil . Hold " Alt " en klik in het witte gedeelte van het oog . Klik en verf op het witte over de pupil van het oog tot aan het oog is helemaal wit .
3

Gebruik de " Burn " tool om donkerder gebieden rond de ogen . Bij gebruik in extreme en rond bepaalde gebieden , de functie " Burn " helpt de zombie kracht te houden . Toepassing van de functie " Burn " zwaar rond de binnenranden van beide ogen . Dit zal de dark " dode " look die zombies hebben te maken . Gebruik de brandwond gereedschap matig rond de buitenste randen van de ogen .
4

Doorgaan naar de functie " Burn " gebruiken op de rest van het lichaam . Laat wat plekken met een normale huid om de foto zien er realistischer uit , maar bestrijken zoveel als je kunt met verschillende tinten van branden . Met het gereedschap zwaar op vingers en plooien , zoals de elleboog en rimpels . De tool kan ook gebruikt worden om vuil te voegen aan lichte kleding .
5

Gebruik de ' Pen Tool ' te traceren over de persoon het gezicht . Als je eenmaal helemaal zijn gegaan rond , klik met de rechtermuisknop en kies de " Selectie maken " optie . Druk "CTRL + C " om het gezicht te kopiëren . Druk "CTRL + V " om de face-down plakken in een nieuwe laag . Klik op de nieuwe laag en geef het een blauwe tint door te gaan naar " Beeld " en " Aanpassingen. " Wanneer de huid ziet er lichtblauwe , druk op "OK . " Verander de dekking van de laag op iets meer dan 40 procent , om zowel de koppen bij elkaar te mengen. Dit geeft de huid een bleke , dode zombie look.
6

Toevoegen bloed naar de zombie met behulp van een penseel met een dekking van ongeveer 44 procent , zodat het bloed eruit ziet levensechter . Bloed toe te voegen op geschikte plaatsen , zoals de handen , gezicht en druipen van de mond .
7

toe in elke zombie rekwisieten uit andere foto's die je kan hebben , zoals een kerkhof , andere zombies of wapens . Dit helpt voeg een nog meer zombie -achtig gevoel aan het eindproduct .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Tears Zet in Kleding Me…
·Over Adobe Photoshop 
·Neon tekst effecten in Photosh…
·Hoe te Hair Mask Extract in Ph…
·Hoe maak je een pad Step - by …
·Adobe Photoshop 5.0 voor begin…
·Hoe kan ik Fake Light maken in…
·Hoe te Beeldje van een object …
·Het wijzigen van de kleur van …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar Adobe PDF -bestanden importeren…
·Hoe te Schakel Automatisch herstel 2007 …
·Is het veilig om PC Tools Antivirus Engi…
·Hoe naar MS Excel -bestanden te herstell…
·Hoe de Lijn Boven eindnoten in Word 2007…
·Software voor Grant Writing 
·Hoe kan ik Doorhalen Schakel in Windows …
·Hoe te branden van een iMovie Picture Sh…
·Hoe PowerPoint 95 converteren naar 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com