Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een Oscar Standbeeld in Photoshop
Adobe Photoshop Zorg is waar grafisch ontwerp en fotomanipulatie kunnen ontmoeten in het midden . U kunt importeren echte beelden , clip en snijd ze , en dan verf over hen of ze te wijzigen in een aantal manieren . De wereld van de digitale fotografie is aan jou om te stileren en maak digitale kunst uit , net als je eigen Academy Award standbeeld . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop -software
Digitale Beeld van een Oscar standbeeld
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Adobe Photoshop en selecteer " File " en " Open "om uw Oscar standbeeld foto te selecteren en te openen . kopen van 2

Selecteer de " Pen Tool "of " Magnetic Lasso Tool " afhankelijk van uw voorafgaande Photoshop vaardigheidsniveau . De pen tool is ingewikkelder , maar het zal waarschijnlijk zorgen voor een beter resultaat , vooral als de afbeelding die u gebruikt is laag contrast . Als u gebruik maakt van de magnetische lasso , is het aanbevolen dat je Oscar foto op een witte of een hoog contrast achtergrond.
3

Met welke tool die je hebt gekozen om een pad rond de cut randen van het standbeeld . Met de pen tool , dit doe je door te klikken naar ankerpunten plaatsen in korte intervallen totdat je rond hebben bereikt terug naar het oorspronkelijke punt . Met de magnetische lasso , klik om ankerpunten in de buurt van scherpe bochten of hoeken te plaatsen om het pad trouw aan het standbeeld te houden .

Klik met de rechtermuisknop 4 ( ctrl + klik voor Mac ) op het geselecteerde beeld te brengen een context menu voor de selectie en kies " selectie maken . "
5

Open een nieuw leeg doek bestand door " file " en " nieuw " van het control menu selecteren .

Switch 6 terug naar het standbeeld bestand, selecteer de "Move Tool , " en alt click ( optie + klik voor Mac ) + het standbeeld selectie om het te dupliceren . Sleep het duplicaat naar de nieuwe doek .
7

Open het " Layers" palet aan de rechterkant van het doek en zet de " Opacity " schuifregelaar naar 50 procent . Maak een nieuwe laag door het selecteren van " Layer " en " Nieuw" in het bedieningsmenu .
8

Selecteer de " Brush Tool " en stel de borstel grootte van een kleine ( minder dan 10 pixels ) . Zorgvuldig gebruik van de doorschijnende foto van het standbeeld onder deze laag, om schaduw in de donkerste gebieden met een donkere kleur ( zoals zwart . ) Herhaal dit proces , het aanpassen van de penseelgrootte indien nodig , met het medium -shaded kleuren en de heldere kleuren , bij voorkeur met behulp van geleidelijk lichtere tinten van geel en goud van de " Color " palet , naar uw smaak .
9

Terug naar de " Layers " palet en klik op het pictogram oog op het standbeeld foto laag. Dit maakt het houden van het verschijnen zodat u alleen uw borstel merken kunnen zien . Als u tevreden bent met de kleur en schaduw , kunt u een aantal filters of effecten toevoegen als u wilt of u kunt uw nieuwe geschilderd standbeeld besparen door "Bestand " te selecteren en "Opslaan als . "
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te vervangen van een kleur…
·Hoe maak Cool Dingen in Photos…
·Hoe te renderen Mud Photoshop 
·Hoe te Omkeren een afbeelding …
·Hoe te voegen een Heerser Afbe…
·Hoe maak je een tool Vlekken G…
·Hoe maak je een Sparkle in Pho…
·Hoe maak je een wond in Photos…
·Hoe je tekst uitlijnen in Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Ouderlijk toezicht Impose in Word…
·Tutorial over Photoshop CS2 Afbeelding S…
·Hoe te Crop Marks op Microsoft Publisher…
·Hoe maak je deel van een PDF importeren …
·Hoe om te vertragen CD Muziek Speed ​​
·Hoe te Omnipage verwijderen in Vista 
·Hoe je voorkeuren opslaan voor PDF-besta…
·Alternatieven voor Nuance PaperPort 12 
·Hoe aan iedereen dat ik Gastheer Van cPa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com