Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te converteren naar lijntekening in Photoshop
Photoshop is een krachtige beeldprocessor die in staat is van het toevoegen van verbluffende effecten aan foto's, grafieken en andere afbeeldingen . Omdat Photoshop heeft zoveel functies , kunt u zeker weet hoe u speciale stijlen te creëren , net als lijntekening . Door het gebruik van drie Photoshop tools - High Pass , Postpapier filter en Threshold - en een beetje trial and error , kunt u uw favoriete digitale foto's omzetten naar aantrekkelijke lijntekeningen . Instructies
1

Open de afbeelding . Open het menu "Bestand " en selecteer " Openen. " Navigeer naar de map die de afbeelding bevat , selecteert u de afbeelding en klik op 'Openen'. Kopen van 2

Gebruik de functie " High Pass " . Open het menu " Filter" , plaatst u de muisaanwijzer over de " Andere " sub - menu en selecteer " High Pass . " Pas de ' Radius ', met behulp van de schuifbalk eronder , zodat de details van de afbeeldingen te zien zijn als zwakke , maar zichtbaar , lijnen .
3

Gebruik de " Document van de Nota " filter . Open het menu " Filter" , plaatst u de muisaanwijzer over de " Sketch " sub - menu en selecteer " Document van de nota " uit de lijst . In de lagere linkerhoek , opent u het menu dat zegt " 100 % " en verander het naar " Fit in View , " dus je kunt een voorbeeld van de afbeelding te zien . Pas de " Korreligheid " en "Hulp " op 0 . Beweeg langzaam de schuifregelaar onder " Beeld Balans" totdat het voorbeeld toont de juiste lijntekening .
4

Pas de lijntekening . Indien nodig , druk op de " Ctrl ", " Alt " en " toetsen Z" gelijktijdig om de laatste wijziging ongedaan te maken . Helemaal opnieuw te beginnen , drukt u tweemaal op deze combinatie . Experimenteer met zowel de " High Pass " en " Document van de nota " filters totdat de resulterende lijn tekening ziet zoals u het wilt . Elk beeld zal een andere waarde voor de " Radius " en " Beeld Balans" opties vereisen , zodat u kan nodig zijn om verschillende combinaties te proberen voordat je iets dat ziet er goed vinden .
5

de lijnen converteren naar zwart functie " Threshold " . Open het menu ' Beeld ' , plaatst u de muisaanwijzer over de " Aanpassingen " sub - menu en selecteer " Threshold " uit de lijst . Pas de drempelwaarde tot donkerder de lijnen . Een lagere drempel zal verliezen fijne details , terwijl een hogere drempel zal pixilation veroorzaken . Als je wilt hoe de tekening eruit ziet zonder donkerder de lijnen , kunt u deze stap overslaan .
6

Maak de lijntekening . Verwijder eventuele afleidende pixels die afkomstig zijn van onvolkomenheden , zoals markeringen op kopjes of lens flare . U kunt een aantal tools te gebruiken voor deze , met inbegrip van de " Potlood , de " Eraser " en de " Clone Stamp , " die allemaal kunnen worden gevonden in de werkbalk Photoshop . Het kan nodig zijn om te experimenteren met alle van hen , of , als u tevreden bent met hoe het beeld eruit ziet , kunt u deze stap overslaan .
7

Sla de lijntekening als een nieuwe afbeelding . Voor gebruik online of afbeelding afdrukken , opent u het menu " File " en selecteer "Opslaan voor web en apparaten . " Kies de " JPEG " formaat, dat de meeste gegevens behoudt , en sla het op de gewenste locatie op uw computer . U kunt het ook opslaan als een Photoshop- document ( " PSD " ) door het openen van het menu "Bestand " , selecteer " Opslaan als" en te kiezen voor " Photoshop " in de "Formaat " drop-down .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te wijzigen Oogkleur Met P…
·Hoe te Things Out bewerken in …
·Hoe je Marble Render Met Photo…
·Hoe te gebruiken Photoshop om …
·Hoe maak je een 3 - D animatie…
·Hoe te verwijderen Japanse Van…
·Photoshop CS Borders Tips 
·Hoe u uw gezicht dun in Photos…
·Hoe te Wikkel een afbeelding o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een wachtwoord naar een PDF- …
·Hoe maak je een cirkeldiagram met Micros…
·Hoe maak je een vorm in Illustrator Trac…
·Hoe je Photoshop Actions gebruiken in Ph…
·Hoe gebruik Excel om een Opties Calculat…
·Hoe kan ik Truncate een decimale waarde …
·Hoe te Externe schijven die niet worden …
·Hoe te openen een WPD Format Attachment 
·Hoe Set Up DVD Decrypter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com