Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Baseball Card verdienen op Photoshop
Adobe Photoshop is een van de meest krachtige tools beschikbaar voor het mengen van beelden , kunst en tekst om uw eigen unieke projecten te maken . U kunt optimaliseren van uw foto's , voeg effecten , kaders en filters , en pas de tekst allemaal binnen een enkel programma . Een eenvoudig project dat al deze mogelijkheden gebruik maakt is baseball-kaarten , die kan worden gemaakt in slechts een paar minuten met een paar eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
Computer
Adobe Photoshop software
Digitale beelden ( bij voorkeur van uw onderwerp in honkbal kledij )
Toon Meer Aanwijzingen

Open Photoshop 1 en maak een nieuw document door te kiezen voor " Bestand > nieuw . " Voer afmetingen van 2,5 cm in het veld ' Breedte ' en 3,5 centimeter in het veld "Lengte " . Dit zijn de standaard afmetingen voor een moderne honkbalkaartje . Kopen van 2

Open het " Layers" palet en maak een nieuwe laag door eenmaal op het icoon aan de onderkant van het palet dat eruit ziet als een pagina wordt draaide . Selecteer de "Rectangular Marquee Tool " uit het panel tools aan de linkerkant van uw werkruimte .
3

Stel de " Style " in het Tool Options panel boven het doek op " Fixed Ratio " en de breedte tot 2,5 en de lengte tot 3,5 . Klik en sleep een selectiekader binnen de randen van het doek , waardoor er ruimte voor een grens , zoals je zou kunnen zien op een klassieke baseball card . Selecteer "Edit > Fill " uit het menu van de toepassing , stelt u het veld "Use " op zwart.
4

Selecteer de " Layers" palet en kies zowel de gevulde tent laag en de achtergrondlaag door te klikken op op elke terwijl u de toets " Shift " . Selecteer de "Move Tool " uit het panel Extra en klik op het ' Align Vertical Centers " en " uitlijnen Horizontale Centers " pictogrammen in het Tool Options panel boven het doek . Dit zal het centrum van de gevulde tent in de hele kaart .
5

Maak een nieuwe laag in het " Layers" palet en selecteer " File > Place" uit het menu van de toepassing . Zoek en selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken voor uw honkbal kaart uit het resulterende bestand map en klik op " Place . " Plaats de afbeelding waar u het wilt door te klikken en te slepen binnenkant van haar grenzen . Wijzigen door te klikken en de dozen te slepen op de hoeken van het beeld . Houd de verhoudingen intact door het houden van de "Shift" toets ingedrukt en klik en verslepen . Dubbelklik binnen het beeld te committeren aan uw wijzigingen .
6

Selecteer de " Layers " palet weer en klik op het palet Opties fly - out menu in de rechterbovenhoek bovenhoek van het palet . Selecteer "Create Clipping Mask . " Dit zal alleen het gedeelte van de afbeelding dat valt binnen de laag eronder , je gevulde tent , waardoor een grens en een project dat begint te lijken op een baseball -kaart weer te geven .
7

Selecteer de " Type Tool ' uit het panel Extra en klik en sleep een tekstvak waarin u wilt een naam , positie , etc. om op de kaart. Kies uw lettertype , stijl, grootte , enz. in het Tool Options panel boven het canvas en uittypen uw kaart tekst . Herhaal dit proces met een andere tekst die u zou willen opnemen in andere delen van de kaart . U kunt geavanceerde instellingen om uw tekst te maken met behulp van de " Karakter " palet , die kan worden weergegeven door ' Venster > Teken . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Binnen Line re…
·Kunt u Desaturize foto's met P…
·Hoe maak je een tekst Look Lik…
·Hoe maak je een dropdown menu …
·Hoe te gebruiken Photoshop CS2…
·Hoe kan ik bestanden opslaan i…
·Hoe je Match Kleuren in Photos…
·Hoe maak je een Afbeelding ver…
·Hoe te Resize een beeld wordt …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren van een film naar GIF…
·Hoe te A5 Boekjes afdrukken 
·Hoe het opzetten van uw computer naar he…
·Hoe te Tracfone toevoegen aan het menu S…
·Hoe maak je een film exporteren Van Avid…
·Hoe een backup van Windows Live Messenge…
·Hoe kom ik af van puistjes in Photoshop …
·Hoe je Mac-adresboek importeren naar Ent…
·Hoe te M2T bestanden importeren in iMovi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com