Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Pins maken in Photoshop
Of je hebt de perfecte sieraden ontwerpen in je hoofd of gewoon liever zelfgemaakte pins en badges te dragen , kunt u aangepaste ontwerpen te maken met Adobe Photoshop . Photoshop , een grafisch softwarepakket , biedt een verscheidenheid aan instrumenten , kleuren , filters en paletten om uw pin ontwerpen werkelijkheid worden . Ontwerpspeld kunstwerk, dan print de resultaten en gebruik een pin of badge presser om je creatie echt draagbaar te maken . Instructies
1

Open Photoshop en klik op ' Bestand ' en vervolgens op ' Nieuw '. Geef het bestand " mijnpin " en maak een breedte en hoogte voor het ontwerp , rekening houdend met de grootte van uw voorgenomen pin , trek dan het menu " Mode" naar beneden en selecteer " CMYK Color . " Choose "White " voor de optie ' Inhoud ' en klik op de knop "OK" . kopen van 2

Klik op " View " en kies " Fit on Screen . " Dit betekent niet daadwerkelijk verhogen van de werkelijke grootte van de afbeelding , het geeft je gewoon meer ruimte om te werken op het scherm .
3

Klik op de " Nieuwe laag " pictogram , die eruit ziet als een gebogen post- it note , op de " Layers " palet . Een nieuwe laag 1 verschijnt , klik met de rechtermuisknop , kies vervolgens " Layer Properties " en type " PinPicture " zoals de nieuwe naam en klik op
4

Klik op het menu " File " en " OK . " selecteer " Open ", blader naar een afbeelding op uw computer voor de pin , zoals een foto van uw kleinkind of huisdier , tekening of andere afbeelding van een . Dubbelklik erop en het verschijnt in uw werkruimte .
5

Klik op het menu " Select " aan de bovenkant van het scherm , kies "Select All . " Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen op uw toetsenbord . Klik vervolgens op de " PinPicture " laag eenmaal op de " Layers " palet om het eens te focussen . Druk op de " Ctrl " en toetsen "V" op uw toetsenbord en uw afbeelding het hele scherm vult .
6

Klik op het menu ' Bewerken ' , klik vervolgens op " Transform " en kies " Scale ", duwen op de vakken rondom de foto om te krimpen op zijn plaats op de doos " mijnpin " . Zorg ervoor dat het past geheel zonder die van de pagina zodat het niet afgesneden wanneer u het uitprinten en zet het in de pen presser .
7

Voeg een nieuwe laag aan de " Lagen " palet en hernoem het " MyName . " Klik op de functie " tekst " , die eruit ziet als een "T ", op de " tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Merken een nieuwe werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Kies een lettertype , grootte en kleur, dan klikt u in het vak " mijnpin " .
8

Merk je cursor verandert in een knipperende lijn . Typ uw naam . Klik op de functie " Verplaatsen " , die eruit ziet als een zwarte pijl hoofd en kruis , op de " Tools" palet om je naam te verplaatsen naar plaats op de doos " mijnpin " .
9

( Optioneel ) Klik op de " Achtergrond " laag in het " tools" palet , klik vervolgens op de " Fill " tool, die eruit ziet als een omslagpunt verf kan op de " tools" palet. Op de nieuwe werkbalk aan de bovenkant van het scherm , pull down menu " Fill " en kies " Patroon . " Dan kiest een patroon uit de " Pattern " pull - down menu . Beweeg uw cursor over de box " mijnpin " en merk op dat het verandert de verf kan . Klik eenmaal en het vakje " mijnpin " krijgt een patroon speld achtergrond.
10

Klik op de pijl naar rechts in een cirkel op de top van de " Layers " palet . Selecteer " Een laag maken . " Sla het bestand door te klikken op " File ", kiezen voor " Opslaan als" en het naar een bestemming op uw computer te sturen . Druk dan het uit en plaats hem in uw pin presser .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Motion Blur in Photosho…
·Hoe je Fire Draw in Photoshop 
·Hoe maak je een doek in Photos…
·Hoe maak je een Emmertje maken…
·Hoe te Tint Verandering in Pho…
·Hoe te Animated Neon Lights ma…
·Hoe te Pushpins maken in Photo…
·Hoe je foto's bewerken met Pho…
·Ik wil een foto verplaatsen in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te delen configureren op Media Playe…
·Hoe te Sonicwall Delete 
·Hoe maak je een standaard Vampire Sim Sk…
·Hoe je Quarantaine het BUP File Extensio…
·Gratis programma's om Audio Volume verho…
·Hoe DVD converteren naar MP4 met Quality…
·Hoe te helderen foto's in Photoshop CS3 
·Hoe je tekst in Microsoft Word Condenser…
·Interactieve E - cards voor kinderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com