Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Metaal Tekst effecten in Photoshop
Zelfs iets eenvoudigs als letters en woorden kunt illustraties met Photoshop , de grafische software programma beschikbaar als onderdeel van de Adobe Creative Suite worden. Tekst in Photoshop kunnen worden omgezet in veel meer dan alleen het alfabet , met instrumenten van het programma , filters , kleuren en paletten , kunt u uw tekst om te zetten in een aantal ernstige heavy metal . Patronen

Photoshop
wordt standaard geleverd met een verscheidenheid van patronen en vooraf ingestelde shading ontwerp-opties , die elk zijn metalen overlays . Om te profiteren van deze , tekst typt u op de pagina , dan " rasteren " de laag , die in feite draait de tekst van woorden in graphics ( hoewel de letters zien er nog precies hetzelfde ) . Dit laat slechts enkele van gereedschappen van Photoshop te werken , omdat ze niet werken op tekst. De functie " Emmertje " heeft patronen , zoals chroom en zilver ; je gewoon beweeg de gereedschap over de bovenkant van een letter ( u kunt metal effecten creëren met slechts een enkele letter , ook al is het deel van een woord ) , en klik op de brief , die vervolgens gevuld met het patroon . Verander patronen om een woord met verschillende metalen op elke letter te maken of klik op elke afzonderlijke brief met hetzelfde patroon voor een uniforme stijl .
Verlopen

Een verloop is vergelijkbaar een regenboog , het is een veelkleurige gebied dat stroomt van de ene tint naar de volgende zonder enige harde lijnen . Terwijl gradiënten kunnen meerdere kleuren ( zoals rood stroomt in blauw ) , kan de beste gradiënt om tekst om te zetten in een metalen effect te vinden in het menu " Layer Style" , beschikbaar wanneer u dubbelklikt op de laag van de tekst op de " Lagen " palet . De " Layer Style" menu 's " Gradient Overlay " vakje gaat meteen de tekst , van welke verf kleur , in een metalen gradiënt , uitgaande van de zeer toppen van de letters in het wit en na door met lichte tinten van grijs tot zeer donker grijs . Voor een 3 - D metal look , de " Layer Style " biedt een andere vakje " Bevel and Emboss ", waardoor de tekst staan ​​op de pagina .
Filters

Photoshop
wordt standaard geleverd met een flink aantal filters die je foto's kunnen veranderen, zodat ze eruit zien als lichtreclame, aquarellen en glas in lood . De filters bieden ook een paar opties om metalen tekst maken ook. Tekst moet worden gerasterd voor filters , ook. Na rasteren , selecteer het menu " Sketch " en klik op " Chrome . " Dit gaat meteen uw tekst in een chroom - achtige look , waar je dingen zoals schaduwen , glans en gladheid op de menu 's schuifbalken kan controleren . Een andere optie is om de " Render " filter menu en kies " Texture Fill , " waar u kunt bladeren om een metalen grafisch bestand , zoals roestvrij staal , en selecteer deze , die dan verandert de tekst in die structuur .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Photoshop Blur gebruike…
·Hoe te Comic Word Ballons in P…
·Hoe te Lightsabers Maak in Pho…
·Hoe maak je een Slang in Adobe…
·Hoe op Auto Pas de hoek in Pho…
·Hoe te Voertuigen Photoshop Re…
·Photoshop Project Ideeën 
·Hoe je huid zacht maken in Pho…
·Hoe te Anime Draw Met Photosho…
  Related Articles
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Het opmaken van tekst in Word 2003 
Hoe te Voetnoten Voeg toe aan tekst in e…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe maak je een Box Around Geselecteerde…
  Software Articles
·Hoe je MS Office Verwijderen uit het reg…
·Wat doen Video TS en audio TS Mean ? 
·Hoe maak je een Windows Defender service…
·Ook wel een ISO - - Hoe 
·Hoe maak je een ppsx converteren naar ee…
·Hoe kan ik een dvd branden Met MagicISO 
·NetBeans CVS Setup 
·Hoe naar Red Skin in Photoshop Verwijder…
·Hoe te Frequent buffering Stop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com