Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik de Sky Verandering in Photoshop ?
Adobe Photoshop kun je goede foto's te nemen en maken ze nog beter. Bijvoorbeeld , als u een digitale foto met een prachtig landschap , maar een onaantrekkelijk hemel , u kunt de achtergrond vervangen door een meer wenselijke hemel scène om uw fotografische behoeften te voldoen . Laad enkel uw foto in Photoshop , beslissen hoe u wilt dat uw hemel te kijken , en je kunt beginnen met het retoucheren van uw foto tot in de perfectie . Instructies
1

Klik op de functie " Magic Wand " op uw werkbalk . Als uw werkbalk niet verschijnt op je scherm , klik op "Venster " "op de menubalk en selecteer " Tools " uit de lijst . Met geselecteerde je toverstaf , klikt u ergens in de open lucht op het hele gebied te selecteren . Als uw hemel wordt onderbroken door obstakels , zoals palen of elektrische leidingen , houdt u de toets " SHIFT " en gebruik de toverstaf om elke afzonderlijke sectie van de hemel op , totdat de hele hemel is geselecteerd . Kopen van 2

Druk op de toets " DELETE " op uw toetsenbord om uw hemel te verwijderen , het onthullen van een witte en grijze geruite achtergrond waar de hemel stond. Als Photoshop weigert om u te laten verwijderen , dit waarschijnlijk betekent dat de laag is vergrendeld . Dubbelklik op " Achtergrond " laag om deze te ontgrendelen , en probeer het opnieuw . Uw " Layers" palet moeten verschijnen op je scherm standaard , maar als dat niet gebeurt , klikt u op "Venster " op de menubalk en selecteer " Lagen " uit het drop - down menu om het te onthullen .
< Br > 3

Open een tweede Photoshop- document met een afbeelding van een hemel die je zou gebruiken in uw primaire foto . Deze afbeelding moet een volledige hemel , ongehinderd door elektrische leidingen of andere objecten bevatten . Selecteer de hemel met je toverstaf en sleep de selectie direct op uw originele document , met behulp van uw muis .
4

Plaats de nieuwe hemel in de buurt van de bovenkant van je afbeelding , precies waar u het wilt weergeven . Voorlopig zal het een deel bestrijkt van de afbeelding , maar dat zal tijdelijk worden opgelost . Plaats gewoon de hemel op de plek waar deze moet worden weergegeven .
5

Sleep de laag met je nieuwe hemel ( op de " Layers " palet ) en plaats deze direct onder je originele achtergrondlaag . Klik gewoon op de laag direct op je " Layers" palet met behulp van uw muis . Uw nieuwe hemel zal verplaatsen naar de achtergrond , die slechts de ruimte die eerder bezet door witte en grijze stenen , waar je originele hemel verscheen .
6

Pas de kleur van uw hemel , zodat het past probleemloos met de rest van uw afbeelding . Selecteer uw hemel laag , klik op " Beeld " op uw menubalk , rol uw muis over " Aanpassingen " op het menu drop-down en selecteer " Curves " uit het tweede menu . Sleep de lijn op de " Curves " grafiek om het uiterlijk van uw lucht te stellen totdat de kleur past perfect .

Previous: Next:
  Photoshop
·Is er een manier om foto's ged…
·Hoe te Fading GIFs maken in Ph…
·Hoe te Pictures Draai naar Bla…
·Hoe je tekst Hechten aan Pad i…
·Hoe maak je een WordPress blog…
·Hoe maak je een fotokaart ontw…
·Sneltoetsen gebruiken in Photo…
·8 - Bit Vs . 16 - bits Photosh…
·Hoe te Anime Paint in Adobe Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Word converteren naar PDF met VB.Net…
·Hoe Blue Fire verdienen op Photoshop 
·Hoe je het Woord Toolbar in XP 
·Kan je iTunes afspelen van een externe h…
·Hoe te Zone Alarm Renew 
·Hoe maak je een continue PowerPoint Show…
·Hoe je alles Genie Backup Manager verwij…
·Wat is de extensie MPG2 ? 
·Hoe verhoog ik DPI in Photoshop ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com