Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een foto verschijnen Metallic in Photoshop
Als u uw Adobe Photoshop -software hebt gebruikt om te knutselen rond met uw digitale foto's , weet je dat het programma wordt geleverd met een grote verzameling instrumenten , kleuren en filters . Deze opties zijn beschikbaar niet alleen de foto's voor vlekken bewerken , maar om uw foto te zetten ook. Photoshop kan een gewone foto te maken en met een paar klikken , geef het een metallic glans , die niet kunnen worden vastgelegd door een camera in het echte leven . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op " File " en selecteer "Open . " Navigeer naar de foto die u wilt draaien metalen en dubbelklik op de bestandsnaam . De foto opent in het Photoshop werkruimte . Kopen van 2

Open het menu " Filter" aan de bovenkant van het scherm , kies " Sketch" en klik op " Chrome " in het submenu . Photoshop maakt direct uw foto alsof het werd ontworpen in chroom metalen .
3

Verplaats de " Detail " schuifbalk naar rechts voor de mooiste , meest nauwkeurige detail en op te halen elk element van het beeld . Verplaats de schuifregelaar naar links voor een vloeiender , minder gedetailleerd beeld .
4

Verplaats de " gladheid " schuifbalk helemaal naar links voor een afbeelding met ruwe randen of naar rechts voor een vloeistof - achtige foto . Klik op " OK" wanneer voldaan of klik op ' Cancel ' om terug te keren naar de oorspronkelijke afbeelding .
5

Klik op het menu " Filter" opnieuw en selecteer " stileren . " Kies " Gl " in het submenu . Het beeld wordt direct omgezet in een gloeiende , metallic neon eruit ziet als een teken van Las Vegas .
6

Verplaats de " Edge Width " schuifbalk naar rechts voor dikkere , minder gedetailleerd gloeiende metalen lijnen . Verplaats de " Edge Brightness " schuifregelaar naar rechts de gloed op de afbeelding uit te brengen . Verplaats de " gladheid " bar aan het recht op individuele metallic gloeiende lijnen definiëren of naar links om de foto een algemene gloed geven . Klik op " OK" wanneer voldaan of klik op ' Cancel ' om terug te keren naar de oorspronkelijke afbeelding .
7

Open het menu " Beeld " , klik op " Instellingen " en selecteer " Vibrance . " Zet de " Vibrance " schuifbalk naar rechts om de diepte van de kleur toe te voegen aan het beeld . Verplaats de " Verzadiging " schuifbalk naar links weg te nemen een deel van de kleur , met de twee schuifregelaars combineren om het beeld van een zilveren effect te geven . Experimenteren met de schuifregelaars totdat u uw favoriete afbeelding . Klik op "OK" of op "Annuleren " om terug te keren naar het oorspronkelijke beeld .
8

Klik op het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", typt u een nieuwe naam voor de foto en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik besparen 2 Gig best…
·Hoe maak je een zwaard in Phot…
·Hoe maak je Pop Art Maak in Ph…
·Hoe maak je een realistische V…
·De Kleurplaat technieken voor …
·Hoe te delen Photoshop actie S…
·Hoe kan ik een Ice Muur Photos…
·Photoshop Blending Effecten 
·Hoe maak je een Mandala Photos…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PSP converteren naar AVI 
·Hoe het opzetten van een chatroom op uw …
·Hoe je Fallout 3 Dat bevriest PC Fix 
·Hoe Camcorder schrijven DVD - R Software…
·Wat is de Real Player formaat? 
·Hoe te Ledgers verdienen op Excel 
·Hoe kan ik Jigsaw in Photoshop CS3 ? 
·Hoe maak je een digitale hemel Countdown…
·Hoe maak je een digitale handtekening Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com