Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je tekst uitlijnen naar Circle in Photoshop
De Adobe Photoshop -software omvat een scala aan tools om u te helpen bewerken en maken dan je digitale foto's , maar deze tools zijn ideaal om te gebruiken bij het werken met eenvoudige tekening opties ook . Denk aan Photoshop palet je on-screen kunstenaar , met uw toetsenbord en muis de leveringen . Met slechts een paar klikken in Photoshop , je bent in staat om artistieke ontwerpen zoals cirkelvormig tekst te maken , het buigen van de woorden om een ​​aangepaste hoek . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op het menu "Bestand " en klik "Nieuw . " Type " TextCircle " in het vak "Naam" en stel uw voorkeursafmetingen door een getal te typen in de " Breedte " en " Hoogte " dozen , zoals " 8 " voor elk . Selecteer "duim " als de dimensie en de " Witte " van de " Achtergrond Inhoud " drop - down menu , klik vervolgens op de knop "OK " .

De shape tool 2 Klik met de rechtermuisknop , die kan kijken als een holle rechthoek , holle vierkant , lijn of vaste ster , op de " tools" palet. Selecteer " Ellipse Tool " uit het drop - down menu .
3

Klik op het vak " TextCircle " , houdt u de linker muisknop ingedrukt en trek een cirkel om de grootte van de te vullen doos of uw voorkeur breedte .
4

Open het menu " Window" en klik op " Layers " om de " Layers " palet te openen . Opmerking twee lagen , een witte achtergrond laag en een Shape 1 laag met je kring . De Shape 1 laag wordt blauw gemarkeerd . Schuif de " Fill " balk in de rechterbovenhoek van het vak " Lagen " naar nul procent .
5

Dubbelklik op het Shape 1 laag om het venster " Layer Style" te openen . Klik op de " Slag " lijn aan de onderkant van de " Styles " kolom , die een vinkje in het vakje " Stroke " zet , vormt een omtrek rond de cirkel en opent de ' Stroke ' opties venster . Dubbelklik op het vakje " Kleur" op het venster en selecteert u een kleur voor de omtrek van de cirkel of het verlaten zoals de zwarte standaard . Knop " Size" balk naar links of rechts om de dikte van de cirkel verhogen . Klik op de knop " OK " om het venster te sluiten .
6

Klik op de functie " Type" , die eruit ziet als een "T " op de " Tools" palet. Selecteer een lettertype , tekstgrootte en tekstkleur in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Typ de tekst die moet worden afgestemd op de cirkel , het maakt niet uit waar op de " TextCircle " box die u typt . Een nieuwe laag verschijnt in het " Layers" palet met uw tekst . Rechtermuisknop op de laag en selecteer " Rasterize Type . "
7

Sleep de tekst bij de boog van de cirkel te sluiten bij het. Open het menu " Edit" op " Transform " en klik op " Warp . " Uw tekst is omgeven door een negen - box raster . Trek een van de witte dozen in de hoeken van het raster of zwarte cirkels rond de net beginnen te buigen de tekst . Op elk moment , sleep de tekst dichter naar de rand van de cirkel om verder te lijnen .
8

Trek het rooster dozen en cirkels totdat de tekst volledig is afgestemd op de cirkel . Druk op de toets " Enter " op het toetsenbord om de uitlijning en het net verdwijnt .
9

Klik op het kleine symbool lijnen op de top - rechts van de " Layers " palet en selecteer " Afbeelding pletten plegen. " Klik op " Bestand ", klik op "Opslaan als" en sla het bestand op de computer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je filters in Photoshop in…
·Hoe je Rainbow scheuren maken …
·Hoe Skin Lichter in Photoshop …
·Hoe te Eyes Fleuren met Adobe …
·Hoe te Blurs verwijderen in Ph…
·Hoe te converteren naar CMYK g…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS3…
·Hoe te Moldy papier in Photosh…
·Een Adobe Photoshop Elements 2…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je je eigen stem opnemen 
·Hoe te verwijderen Green AV Pop Ups 
·Hoe om te doen scrollen Namen in Powerpo…
·Leer Spaans door Powerpoint voor gratis 
·MS Access Berekeningen Tutorial 
·Wat is een Excel -werkmap met macro 
·Hoe te Flyers maken op een computer 
·Hoe je Tab Leiders invoegen in Microsoft…
·Hoe naar MOV en AVI- bestanden branden o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com