Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je tanden witter worden in Adobe Photoshop CS2
Een foto van zelfs de helderste , witste glimlach soms ziet er saai als gevolg van slechte lichtomstandigheden , overbelichte film of vlekken van frisdrank , koffie , rode wijn of roken . Herstellen of tanden te verbeteren om hun parelwitte best door het brengen van een digitale foto in een grafisch programma zoals Adobe Photoshop CS2 . Met Photoshop , zal een paar klikken realistisch tanden witten op het scherm , geen tandpasta nodig . Instructies
1

Open Photoshop CS2 , klikt u op " File " en klik op 'Openen'. Navigeer naar de foto met de tanden naar de bestandsnaam witter en dubbelklikken. De foto wordt geopend in de Photoshop werkruimte . Kopen van 2

Klik op de " Magnify " tool, die eruit ziet als een vergrootglas op de bodem van de " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Klik op de afbeelding om in te zoomen op de tanden , zodat ze vullen het grootste deel van het scherm .
3

Klik op de " Lasso " tool op de " Tools" palet. Klik op uw cursor op de rand van de plaats waar de tanden van de persoon voldoet aan het tandvlees , houdt u de linker muisknop ingedrukt en teken een omtrek rond de tanden van de persoon . Houd het overzicht over de rand van de plaats waar de tanden aan de tandvlees , niet met inbegrip van het tandvlees . Als je toevallig op te sporen in een deel van het tandvlees , klikt u gewoon buiten het afgesloten gebied en opnieuw beginnen . Wanneer zie je knipperende stippellijnen waarin de tanden , rechts - klik in het overzicht en selecteer "Layer via Copy . "
4

Open het menu " Beeld " , klik op " Aanpassingen " en klik op " Niveaus . " Verplaats de zwarte schuifregelaar driehoekje onder de rubriek "Output Levels " naar rechts en kijk hoe de geschetste tanden witter geworden . Klik op " OK" wanneer voldaan .
5

Klik op " Beeld " en " Aanpassingen " weer . Selecteer " Helderheid /Contrast . " Verplaats de helderheid balk naar rechts om de tanden geven een glanzende look. Hoe verder naar rechts schuift u de balk , hoe helderder de tanden zal krijgen . Kijk als je de bar om ervoor te zorgen dat je het bleken van de tanden realistisch en geven hen een natuurlijke look te verplaatsen . Schuif de balk terug naar links iets als de tanden beginnen te cartoon - fel kijken . Klik op " OK" wanneer voldaan .
6

Klik op het kleine symbool lijnen in de rechterbovenhoek van het " Layers" palet en selecteer " Afbeelding pletten . " Als u niet de " Layers" palet zien , klikt u op het menu " Window" en klik op " Show Lagen . " Klik op het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als" en typ een nieuwe naam voor de foto , dus je zult nog steeds in staat zijn om toegang te krijgen tot het origineel in de toekomst .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Vlekken Met Photoshop C…
·Hoe maak je een kleur Tekening…
·Tutorial over Overlays voor ee…
·How to Get Rid van een dubbele…
·Wat is RBG op Photoshop ? 
·Hoe te Picture Lay gebruiken i…
·Hoe vindt u verborgen Sublimin…
·Hoe maak je een kalender icoon…
·Hoe te Marges Put in Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Freeze Pane Commando om statische…
·Wat is de RCS bestandsextensie? 
·Foobar Coderingshandleiding 
·Hoe kan ik een Aura in Photoshop maken 
·Hoe kan ik Turn WMA -bestanden in MP3 -b…
·Hoe kunt u afdrukken Iets op de Front & …
·Hoe te . MOV converteren naar . WMV op d…
·Hoe kan ik iTunes Maak de standaard spel…
·Hoe je Drupal Content Types Verander 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com