Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Shading verwijderen van een PDF-bestand in Photoshop
Een Adobe PDF of Portable Document Format -bestand , is een ideale manier om een beveiligd bestand te verzenden . Iedereen die de gratis Adobe Reader -software is in staat om het document te openen , maar ze kunnen geen wijzigingen aanbrengen in het te maken . PDF's zelf kunnen worden gewijzigd , maar aanvullende software vereist . Photoshop , ook van Adobe , is een optie voor het maken van PDF- bewerkingen , zoals het verwijderen van schaduw , met een paar muisklikken . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op het menu "Bestand " en klik op 'Openen'. Ga naar de locatie van de PDF , zoals het bureaublad . Om de bestanden gewoon PDF's te verkleinen, trek de " Files of type " menu en selecteer " PDF ". Dubbelklik op het PDF of klik eenmaal om het te markeren en klik op de knop "Openen " . Als de PDF is meer dan een pagina , Photoshop opent een venster naar de pagina met de schaduw te kiezen . Dubbelklik op de pagina of klik er eenmaal op en selecteer 'Open '. De PDF wordt weergegeven in de belangrijkste Photoshop werkruimte . Kopen van 2

Klik op de " Magnify " tool, die eruit ziet als een vergrootglas , op de bodem van de " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Zoom in op het gebied van de PDF met de schaduw , dus het is groot in de Photoshop werkruimte .
3

Klik op de " Eraser Tool , " gelegen in het midden van de " Tools" palet .
4

Open het menu " Eraser " op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Het menu is niet gelabeld , maar het is de tweede knop van links met een klein aantal en een pijl omlaag .
5

Klik op een van de ronde , stevige cirkel opzetborstels . Schuif de " Size " bar " 10 px . " Beweeg de cursor over het gebied van de schaduw op het PDF en bekijk de omvang ervan. Als de cursor is te klein en moet groter zijn voor eenvoudiger wissen , toename van het aantal in de " Size " bar . Vermindering van het aantal in de " Size " bar voor een kleinere gum .

Druk op 6 en de linker muisknop ingedrukt . Sleep de cursor in het gebied van de PDF om de arcering te verwijderen . Til de muis -toets om het wissen te voltooien of te verplaatsen naar een andere sectie van het document en herhaal het proces .
7

Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan als. " Typ een nieuwe naam voor de PDF om het behoud van de oorspronkelijke en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Gradient Mesh …
·Hoe een Sprite 's Kleurenpalet…
·Hoe je tekst maken op een pad …
·Hoe maak je Voeg een GIF naar …
·Hoe maak je een gepersonalisee…
·Hoe maak je een Bullet maken i…
·Hoe te Twilight Maak in Photos…
·Hoe te Glanzende Knoppen Maak …
·Hoe maak je een foto met Adobe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te DMG 
·Hoe te korte clips opnemen van VLC 
·Hoe te verlopen in Photoshop 
·Hoe maak ik een grote CAD -bestand opsla…
·Hoe je Ultimate Boot CD Run vanaf uw USB…
·Hoe te Softball Standen Bereken met Exce…
·Software Architect Tutorial 
·Hoe je XBMC installeren voor PlayOn en H…
·Hoe maak je 3D tekst maken zonder dat de…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com