Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Wat is een Color Picker op Photoshop ?
Afhankelijk van het beeldformaat , kan een enkel beeld worden samengesteld uit miljoenen kleuren . Zodra die kleuren worden geïmporteerd in grafische software zoals Photoshop , ze beschikbaar te bemonsteren , gekopieerd , veranderd en gemixt , allemaal met behulp van instrumenten zoals het programma "Color Picker . " Met een zeer kleine selectie tool en een compacte selectie venster , Photoshop draait het kleurenwiel voor gebruikers om hun keuze maken . Doel

Bij het bewerken van een digitale foto , de handen van een gebruiker - of vingertoppen - zou zeker worden vastgebonden als het experimenteren met kleur was van de tafel - of het toetsenbord . In plaats daarvan , Adobe Photoshop Kleurkiezer tool maakt kleur experimenteren beschikbaar . Een van de meest populaire tools in Photoshop , de Color Picker laat gebruikers hun tinten voor alles kiezen van schilderkunst tot typen om lijntekening te vullen in grote ruimtes .
Locatie

Zoek de Color Picker aan de onderkant van Photoshop " tools" palet , een lange magere collectie iconen aan de linkerzijde van de Photoshop- werkgebied . De Color Picker wordt gesymboliseerd door twee overlappende gekleurde vierkanten . Dubbelklikken ofwel plein brengt de Kleurkiezer . De Kleurkiezer is ook beschikbaar in veel andere plaatsen in Photoshop . In de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied , die varieert afhankelijk van het instrument dat wordt gebruikt , toegang tot de Color Picker door te dubbelklikken op de gekleurde rechthoek .
Opties

de Color Picker is een beetje zoals de grote muur van verf stalen in een hardware-of verfwinkel , maar gecondenseerd tot een klein vakje op het scherm . Het hoofdvenster van de Color Picker laat een verloop van een enkele kleur , zoals groen en wit naar zwart . Klik ergens in dit spectrum om een ​​kleur te selecteren of kies uit de ROYGBIV regenboog in het centrum van de Kleurkiezer om de kleuren in het hoofdvenster . Een deel van de brieven en de percentages ook in dit venster . Ze geven de exacte RGB , CMYK en andere kleurmodellen vereist soms door printers. Als je toevallig het nummer van de kleur of de percentages weet , ben je in staat om een exacte match te verzekeren door in deze vakken te typen .
Geavanceerd

Photoshop-gebruikers
zoek voor een beetje meer detail dan gewoon met de cursor of een pipet om een ​​kleur te klikken zal geavanceerde opties in de color Picker vinden . Klikken op de " Color Libraries "-knop in het venster Kleurkiezer opent een nieuw venster waar Pantone- kleuren zijn beschikbaar . Pantone-kleuren zijn zeer specifieke kleuren - honderden beschikbaar zijn en wat lijkt op een enkele grijstint , bijvoorbeeld, kan 10 verschillende Pantone nummers hebben . Pantone kleuren kan nuttig zijn bij het werken met zeer specifieke kunstwerken , zoals bedrijfslogo's . Toen illustraties of afbeeldingen al Pantonekleuren voorgeschreven aan hen , kom dan naar dit gedeelte van de Kleurkiezer om precies te lokaliseren de kleuren nodig .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te wijzigen Oogkleur Met P…
·Hoe te vervangen Kleur in Phot…
·Hoe maak je een object te onde…
·Hoe maak je een Blur in Photos…
·Hoe maak je een Klaver op Phot…
·Hoe maak je de kleuren van een…
·Hoe de Marquee Tool gebruiken …
·Bling Effect in Photoshop 
·Technieken voor portretten in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te IFO bestanden converteren naar WM…
·Hoe te Cellen Voeg in een MS Word- tabel…
·Hoe een Word 2003 -bestand Fix 
·Hoe te Multiline Gegevens in een Open Of…
·Hoe te Tunebite configureren Met iTunes 
·Hoe naar Place objecten in Illustrator g…
·Problemen te melden bij de GMX File Stor…
·Hoe kan ik onderdelen van een Word- docu…
·Hoe maak ik ontwerpen van een Boom Groei…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com