Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Cool Wat te doen met Photoshop Elements 7
De verschillende incarnaties van Photoshop Elements , waaronder Elements 7 , worden vaak beschouwd als bleke schaduwen van de volledige Photoshop- applicatie . Maar het is een vergissing om Photoshop Elements 7 onderschatten . Hoewel het niet het aanbod van tools en functies van Photoshop , kunt u nog steeds een aantal zeer leuke dingen doen met het programma. Collages

Een van de meest nuttige en leuke dingen die je kunt doen met Photoshop Elements 7 is om artistieke collages opgebouwd uit verschillende afbeeldingen of delen van verschillende beelden te creëren . Om dit te doen , moet u eerst een basisdocument om te dienen als de achtergrond te maken , te vullen met een kleur of verloop. Als u alle afbeeldingen die u wilt gebruiken in de collage hebben geopend , het is gewoon een kwestie van hen van de " Bin " onderaan op het canvas te slepen . Gebruik de functie " Verplaatsen " om het formaat , positie en draai de beelden .
Faded Borders

Een ander cool effect dat in zeer handig komt is het creëren van vervaagde randen rond een afbeelding . Om dit te doen , moet u eerst met de rechtermuisknop op de achtergrond laag en kies " Laag uit achtergrond . " Nu kunt u een nieuwe laag te maken , sleept u het naar de bodem en het gebruik van de functie " Verfemmergereedschap " om het te vullen met kleur . Met behulp van een " Eraser " borstel met een vervagende rand , kunt u nu de grenzen van het beeld laag wissen naar een vervagende rand produceren .
Glas Brieven

photoshop Element stijlen gebruikers toestaan ​​om enkele indrukwekkende effecten te creëren . Een ding dat je kunt doen met hen is om glas brieven te creëren . Gebruik eerst de functie " Type" om wat tekst toe te voegen . In de "Effecten " -scherm , kies " Layer Styles . " Selecteer vervolgens een van de " Knoop van het Glas " -effecten en klik op 'Toepassen'. Je hebt nu glazen knoppen .
Ghosts

Als u wilt een aantal leuke , enge beelden te maken , kunt u gebruik maken van Photoshop Elements 7 tot griezelige geesten toe te voegen aan uw foto's . Open een moderne foto van u of een van uw vrienden . Open vervolgens een oudere kleurenfoto uit de jaren 1950 of '60 . Het moet iemand in het dragen van kleding van die tijd hebben . Gebruik de " Selection Brush " om de persoon te selecteren . Kopieer en plak hem in je andere foto . Verminderen dan de dekking van de laag op 30 tot 40 procent .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te converteren Word doc na…
·Photoshop Elements Compatibili…
·Hoe te combineren Meerdere fot…
·Hoe maak ik een handtekening i…
·Hoe kan ik een database symboo…
·Hoe de Adobe Photoshop Handmat…
·Hoe maak ik tekst in Photoshop…
·Hoe te corrigeren Spot Kleur i…
·Adobe Photoshop GIF Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren een Works Negen docum…
·Hoe te converteren naar ISO UMD 
·Hoe te Sporen in Napster en iTunes Trans…
·Hoe kan ik gratis Printable Brochures Zo…
·Hoe te Lijnsegment Symbol Microsoft Word…
·Hoe MOD installeren in PhpBB 
·Hoe de audio in Final Cut Fade 
·Hoe kan ik een XLA -bestand installeren 
·Hoe Word converteren naar een PDF-bestan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com