Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Snakes Paint in Photoshop
De iconische Indiana Jones kan zijn bang voor hen , maar slangen glibberen hun weg over elk deel van de wereld , van stedelijke naar landelijke instellingen . Een manier om slangen bekvechten zonder angst voor gif is om je eigen te schilderen . Gebruik Adobe Photoshop om slangen te maken op het scherm , met tools om de kleinste details te snake rassen , leeftijd , grootte en kleur te onderscheiden creëren . Trekken slangen te symboliseren een " Keep Out " -bericht , illustreren een educatief project of gewoon een nieuw glibberige soort . Instructies
1

Open Adobe Photoshop . Open het menu "Bestand " . Klik op " Nieuw . " Enter " MySnakes " in het vak "Naam" . Geef dimensies in de " breedte " en "Hoogte " doosjes , zoals " 6 " en " 4 " resp . Selecteer "duim " van de twee drop- down menu's . Klik op de knop "OK " . Kopen van 2

Dubbelklik op de "Color Picker 's" top - linker vak aan de onderkant van de " Tools" venster . Kies een carrosseriekleur voor de eerste slang . Klik op "OK . "
3

Klik op de functie " Borstel " op de " Tools" venster . Open het menu " Borstel " op de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied . Klik op de stevige , ronde cirkel borstelkop . Schuif de " Size " bar " 35 . "
4

Trek de slang lichaam op het doek met een overzicht van een "S "-vorm , spiraal of grillig motief , of een licht gebogen lijn voor een niet - gekrulde slang . Klik op het gereedschap " Emmertje " op de " Tools" venster en klik in het lichaam van de slang te vullen met kleur .
5

Klik op de " Color Picker " en kies een rode , gele of zwarte verf kleur . Klik op de functie " Brush " weer . Klik op een enkele punt op het hoofd van de slang voor het oog .
6

wijzigen om een ​​nieuwe kleur in de "Color Picker . " Trek de " Brush " hoofd menu en vermindering van de " Size " schuifregelaar naar " 10 . " Teken ontwerpen op de slang , zoals diamanten , ringen of schalen .
7

Selecteer een roze kleur van de " Color Picker . " Verminder de ' Size ' schuifregelaar naar " 5 . " Teken de slang gevorkte tong uit zijn mond . Deze stap is optioneel .

Change borstel maten en kleuren 8 en voeg extra slangen aan de " slangenkuil " doek op de Photoshop- scherm , zoals gewenst .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te openen een PDF of EPS a…
·Photoshop Tutorial op Haarkleu…
·Tutorial over Photoshop CS2 Af…
·Hoe maak je een doos maken in …
·Hoe kan ik een bestand Resize …
·Hoe CD Etiketten maken met Pho…
·Hoe voeg ik een laagmasker om …
·Hoe te Water Bubbles maken in …
·Hoe maak je een Polaroid maken…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je BIN bestanden Split 
·Hoe kan ik een mailbox in Leopard Mail D…
·Hoe maak je een masker te gebruiken met …
·Is het veilig om een bestandsextensie in…
·ICEfaces en NetBeans Tutorial 
·Hoe te Gloeilampen in Photoshop 
·Hoe maak je een Patcher maken in VB 2008…
·Hoe kan ik Excel Cell gegevens te gebrui…
·Hoe te openen RAW in Photoshop Elements 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com