Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Eye Candy installeren in Photoshop Elements 4
Weten hoe je een succesvolle installatie Alien Skin Eye Candy Photoshop-plug - in kunnen gebruikers de functionaliteit van hun Photoshop- applicatie uit te breiden . De plug-in voegt 30 nieuwe filters om photoshop geeft gebruikers de mogelijkheid om verschillende aspecten van een foto te manipuleren . Eye Candy loopt in zowel 32 - als 64-bit versies van Windows waardoor het ideaal is voor zowel professionele en home-based users.By het bepalen van de operationele gegevens van uw computer en het volgen van een paar aanwijzingen op het scherm , zal een gebruiker in staat om succesvol te zijn Installeer Eye Candy in Photoshop Elements 4 . Wat je nodig hebt
Notepad
schrijfgerei
Toon Meer Aanwijzingen
1

Uitvoeren van de " Alien Skin Eye Candy " installer . De licentieovereenkomst verschijnt . Grondig te lezen via de overeenkomst vervolgens het vakje genaamd ' Ik ga akkoord met de voorwaarden en licentie . " Klik op 'Volgende'. Kopen van 2

de " Alien Skin Eye Candy " installer minimaliseren . Klik op de Windows "Start" knop in de linkerbenedenhoek van het scherm . Er verschijnt een menu . Klik op ' Configuratiescherm'. Een nieuw venster wordt weergegeven . Klik op " Systeem en onderhoud " te brengen een reeks opties . Klik op "Systeem . " Een venster met informatie met betrekking tot uw computer verschijnen . Controleer de operationele gegevens van uw computer voor de " Binary Digit . " Uw computer zal worden uitgevoerd op 32 - of 64 - bit . Noteer de gegevens in uw notitieblok .
3

Maximaliseren van de " Alien Skin Eye Candy " installer . Vink het vakje aan dat overeenkomt met de informatie die je hebt gevonden in stap 2 . Bijvoorbeeld , als uw computer 32 - bit selecteer het vakje " Installeer 32 - bit Plug-In . "
4

Klik op de " Bladeren " knop aan de rechterkant van de lege " Plug - in "field . De map browser verschijnt . Zoek de " Elements Photoshop 4 " applicatie map klik vervolgens op "OK . " U wordt doorgestuurd naar het vorige venster . Klik op " Next . " De installer zal beginnen met het installeren van het programma . Eenmaal voltooid klik "Finish " gelegen in de rechterbenedenhoek van het venster .
5

Start de computer opnieuw . Zodra uw computer opnieuw is opgestart Alien Skin Eye Candy kan worden benaderd vanuit Photoshop Elements 4 .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Cosmic Burst i…
·Hoe naar Red Eye Fix In Adobe …
·Hoe je twee lagen kopiëren en…
·Hoe te Cartoon Tentacles maken…
·Hoe kan ik een achtergrond in …
·Hoe u een Online Picture Galle…
·Hoe te gebruiken Clipping Mask…
·Hoe maak je een label maken in…
·Hoe je kleuren toevoegen aan W…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te branden dvd Met Nero 
·Hoe maak je een titel Cover In een Quick…
·Hoe u uw ogen groter lijken Photoshop 
·Inventory Control Programma 
·Tips voor Montages in Photoshop 
·Hoe om bestanden te delen in een Remote …
·Hoe maak je een grafiek uit meerdere tab…
·Hoe maak je een Banner thuis printen 
·Hoe te Connect Skype naar Google Voice 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com