Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Tutorial voor een kogelgat in Photoshop
Gebruik Photoshop om kogelgaten te creëren in beelden, zoals autodeuren , stopborden en bouwen van muren . Adobe Photoshop slaat beelden met ondersteuning voor de meeste grafische opties beschikbaar . U kunt de transparantie bewerken, toevoegen lagen , effecten en filters . De Photoshop-indeling maakt het mogelijk veel meer flexibiliteit dan andere formaten die inhoud aan gestroomlijnde functionaliteit te beperken . Als zodanig is het mogelijk om een kogelgat In bijna elk beeld met het programma Photoshop . Instructies
1

Launch Adobe Photoshop . Klik op " File ", "Open " en selecteer " Nieuw document . " Maak de afmetingen 800 bij 800 pixels en een resolutie van 75 pixels per inch . Klik op " OK " om de instellingen op te slaan . Kopen van 2

Maak een nieuwe layer door het selecteren van " Layer " in het bovenste menu en klikken , " Laag toevoegen . " Druk op " D " om de standaard kleuren herstellen naar zwart en wit .
3

Selecteer " filteren ", gevolgd door " Render . " Klik op " Wolken . " Je afbeelding ziet er nu als zwart en witte wolken .
4

Maak een nieuwe laag en klik er op . Gebruik de elliptische marquee gereedschap in de werkbalk rechts en trek een cirkel in het midden van het beeld . Gebruik het emmertje aan de linkerkant en selecteer de zwarte kleur . Klik op " Select " in het bovenste menu en kies " Feather . " In de " Feather " dialoogvenster , selecteert 25 pixels .
5

Dupliceer de laag van stap 4 door op de " Control" en " J " op hetzelfde moment , terwijl de laag wordt gemarkeerd . Druk op " Control" en " I " samen om de nieuwe laag omkeren. Gebruik het gereedschap Verplaatsen op de werkbalk en vergroten de omgekeerde cirkel zodat het iets groter is dan de cirkel van stap vier .
6

Selecteer de laag van stap 2 . Gebruik de veelhoeklasso gevonden in de werkbalk om een spiked halo rond de cirkel te tekenen . Met de wolken laag nog steeds geselecteerd , de selectie omkeren door op "Control ", " Shift " en "I" op hetzelfde moment . Druk op de backspace-toets om de selectie te verwijderen . Dit laat de spiked halo rond de cirkel en verwijdert het overtollige wolk textuur van buitenaf .
7

Selecteer " Filter ", " Schets " en vervolgens " Chrome . " In de " Chrome " dialoogvenster , het detailniveau op 1 en de gladheid tot 1,75 . Klik op de laag van stap 2 en dupliceren de laag . Met het gereedschap Verplaatsen , schuif de nieuwe laag onder laag twee . Verplaatsen iets verschoven ten opzichte van de eerste laag een neerwaartse schaduweffecten . Klik op de verf gereedschap en selecteer zwart voor de vulkleur . Klik op " Filter ", " Blur " en " Gaussiaans vervagen . " In de " Gaussiaans vervagen " dialoogvenster stelt u de onscherpte tot 5,8 pixels en de dekking op 25 procent .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een nek in Photosh…
·Hoe te Bestand verkleinen in P…
·Hoe te Hair Maak in Photoshop 
·Hoe maak je een foto met Photo…
·Hoe te Censor een afbeelding i…
·Hoe te verwijderen Alle menu-i…
·Hoe maak je een Snow Scène in…
·Hoe te Rechte Gebogen lijnen i…
·Hoe gebruik je een afbeelding …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe maak je een USB- dongle aansluiten o…
·Hoe kan ik muziek en foto's op Windows X…
·Hoe maak je een Epson RX680 printer 
·Hoe je AVG Free Melding Stop Van Coming …
·Hoe te Stars verwijderen in Windows Medi…
·Hoe je het venster Remote Desktop Breder…
·Hoe je MS Word Repair 
·Hoe te Card Borders Maak in Office 2010 
·Hoe kan ik Flash voor Beginners leren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com