Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe een Mascot in Photoshop Draw
Of je nu het nabootsen van een favoriete mascotte van een sport- franchise of doodling je eigen wezen , profiteren van de tekengereedschappen in Adobe Photoshop om uw mascotte tot leven komen . Met geen regels over hoe mascottes kijken , Photoshop geeft je een leeg doek en hulpmiddelen zoals penselen en een eindeloos kleurenpalet . Ontwerp een mascotte voor een schoolproject , te kuieren in uw website pagina's of te zwaaien op chatroom maatjes , allemaal met Adobe Photoshop afbeelding Software . Instructies
1

Brainstorm uw ideeën voor een mascotte met een pen en papier , die kunnen helpen om sneller dan met de online Photoshop tekengereedschappen werken . Hoewel dit is optioneel je zult in staat zijn om uitkrabben een extra antenne , voeg een klauwde voet of experimenteren met googly ogen , zonder te wissen op het scherm .

Open Photoshop 2 . Klik op het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Type " MyMascot " in het vak "Naam" . Voer de breedte en hoogte van de mascotte zoals " 2 " in het vak " Breedte " en " 3 " in het vak "Hoogte " . Selecteer "duim " van de twee drop-down menu en klik op de " Transparant " optie uit het menu " Achtergrond Inhoud " . Klik op de knop " OK " om het dambord tekenpapier te openen .
3

Klik op het pictogram penseel op de " Tools" kolom . Dubbelklik op het kleine gekleurde vakje aan de onderkant van de " Tools" kolom . Selecteer de belangrijkste kleur voor de mascotte , zoals de kleur voor lichaam , vacht of de huid van de mascotte 's .

Positie 4 de cursor op het doek . Als u een klein doek gezet , vergroten de tekening ruimte door te klikken op het menu " View " en " Fit op het scherm . " Teken de omtrek van de mascotte die net een blob met voeten en hoofd of een mooier gevormde schepsel kan selecteren .
Goedkope 5

Switch kleuren verf . Tekenen mascotte parafernalia zoals een Viking helm , schoenen , spikes en schild . Blijven ontwerpen om de mascotte te voegen. Belangrijk voor fijnere gedetailleerd werk , zoals gelaatstrekken - - om de grootte van het penseel wijzigen klikt u op de tweede drop - down menu van links in de werkbalk aan de bovenkant van de werkruimte en schuif de " Size" balk van uw voorkeur tipgrootte < . br >
6

Vul een gebied van de mascotte met kleuren zoals bont of huidskleur , door te kiezen voor de kleur in de ' color Picker ', vervolgens op het pictogram van het verfblik op de " tools" venster . Klik op de cursor in het gebied op te vullen .
7

Klik op het menu "Bestand " en klik op "Opslaan als . " Select " GIF " of " PNG " van de "Formaat " drop - down menu en klik op de knop "Opslaan" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop Elements Beginner Te…
·Retro & Vintage Effects voor P…
·Hoe te Clone in Adobe Photosho…
·Griezelige Photoshop Effecten 
·Kubisme in Photoshop 
·Hoe de Light aanpassen voor po…
·Hoe u uw eigen tekeningen Into…
·Hoe kan ik Convert Line Art na…
·Photoshop Tips : Hoe kan ik Li…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·McAfee probleemoplossing 
·Wat zijn Curves in Photoshop ? 
·Hoe je Skype verbergen van de taakbalk 
·Wazig Bekijk in Premiere Pro 
·Hoe te Connect VB naar Excel 
·Hoe je alle Norton 
·Hoe maak je een driehoek in Photoshop Dr…
·Hoe te Cartoon Animation Maak After Effe…
·Hoe de Top Cellen Hoek in Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com