Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
E-mail Fun Games
Play By Mail ( PBM ) spelletjes zijn gespeeld voor eeuwen onder bekende personages . In de meeste PBM spellen , zijn er twee spelers die corresponderen terug en weer met hun bewegingen een tegelijk . In meer gevorderde PBM games, is er een spel meester die de correspondenties van veel spelers ontvangt , integreert deze in het spel , en dan publiceert de resultaten terug naar de spelers . Games Film -Based

Er zijn letterlijk honderden games gebaseerd op populaire werken van fictie , met name films zoals Harry Potter . Doorgaans is er een message board en misschien een wiki gevuld met informatie over het maken van personages , alsook de instelling . Mensen zich registreren op de site en maak vervolgens hun karakter . Na het registreren , je jezelf voorstellen en beginnen met het ontvangen e-mail updates laten zien wat andere spelers doen in de wereld . Deze zijn meestal open wereld role- playing games zonder een set verhaallijn en zich concentreren op rollenspellen . Sommige van deze games gaan voor meerdere jaren als spelers komen en gaan .
Rules -Based Games

Er zijn veel games gebaseerd op populaire regels mechanica , zoals de d20 geopend gaming licentie ( Dungeons and Dragons en zijn varianten ) die thematisch zijn zeer gelijkaardig naar de film gebaseerde games . Deze games echter bijna altijd een spelleider ( GM ) om op te treden als jurylid alsmede op een perceel of avontuur te ontwikkelen . De GM zal scenario's en gebeurtenissen te beschrijven , en dan spelers reageren op deze gebeurtenissen een voor een . Vervolgens reageert de GM om hun acties , dan de spelers weer gaan. Dit gaat als spelers overwinnen elke uitdaging en verplaatsen van scenario tot scenario . De GM bepaalt ook het succes van de acties op basis van de regels systeem in de plaats .
Strategy Games

Er zijn ook klassieke strategie games ( oorlog simulaties zoals schaken of Chainmail ) . Deze zijn turn-based en zijn een hybride van regels gebaseerd games, niet altijd die een GM te bedienen . Er is een set van regels die vrij zijn inflexibel en hebben de neiging om veel sneller tempo , vaak in staat om te voltooien binnen enkele dagen te zijn .
Wat is voor u

Met zo veel verschillende manieren om te spelen , evenals tools beschikbaar ( e-mail , forums , wiki's , etc. ) het komt echt neer op het bepalen van het soort spel dat je wilt alsook hoeveel tijd je wilt investeren in het te spelen . Regels gebaseerde spellen is het nodig om elke beurt af te spelen , net als strategie games , maar met de open wereld van de fantasy spellen die je kunt verdwijnen voor jaren en kom dan terug naar de gemeenschap u het zich herinnert . Zoek iets dat je interesseert en geef het een keer te proberen, want het is vrij anoniem , dan kunt u altijd verlaten en kom dan terug , en niemand zal niet minder van je denkt . Zorg ervoor om hen te laten weten dat je nieuw bent , zullen dus spelers naar voren komen en u helpen wennen aan hoe PBM games en degene die u specifiek speelt werken .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik een eiland maken in…
·Hoe maak je een Hellfire Patch…
·Hoe te Currency handel op Robl…
·Hoe kan ik HTML Games Make 
·Hoe om te zien FPS in Starcraf…
·Hoe je je eigen Monopoly Games…
·Microsoft PC Games 
·Hoe kan ik een Wild Tangent We…
·Hoe maak je een administratiev…
  Related Articles
Hoe afdrukken of mail naar een Mail Merg…
Hoe kan ik een afbeelding in uw e-mailha…
Hoe te delen iWork documenten via e-mail…
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te converteren naar html mail naar t…
Hoe te kopiëren & plakken E 
Hoe maak je een wachtwoord van een e-mai…
Hoe kan ik een Word- document naar een e…
Hoe te Netscape e-mail account configure…
  Software Articles
·De beste VLC Instellingen 
·Hoe maak je een kolom Vervang van Brief …
·Hoe te Quicken samenvoegen met QuickBook…
·Wat is de extensie O2C ? 
·Hoe om terug te keren naar een vorige lo…
·Hoe te Sound of Music in PowerPoint 2003…
·Hoe kan ik Flash Spelers Test 
·Hoe kan ik bekijken Scan Resultaten in A…
·Zal een Mac Open een film Vervaardigd op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com