Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Oudere PC Games krijgen om te spelen op Vista
Zelfs met alle indrukwekkende nieuwe games coming out , soms vinden we onszelf verlangen naar de goede oude tijd . Ergens langs de weg , hoewel, onze computers werd een beetje te nieuw om onze oude favorieten draaien . Deze gids zal u helpen om die oude spellen weer te lopen . Wat je nodig hebt
Windows Vista of Windows 7 -pc
internetverbinding
Oude spellen
Toon Meer Aanwijzingen
DOS Games
1

Bepaal of je spel draait in DOS of Windows . De eenvoudigste manier om dit te doen is om te proberen om het spel te draaien ( meestal door te dubbelklikken op het . Exe of . Bat -bestand in de game map ) . Als u een fout vertelt u dat uw systeem niet ondersteunt full-screen modus te krijgen, het is een DOS- spel . Als het een Windows- spel , het zal draaien , maar het zou raar kijken of geven u andere foutmeldingen . Als dat zo is , ga dan verder naar deel 2 . Kopen van 2

Ga naar dosbox.com en download de Win32 installer . Open het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm . Run DOSBox als het klaar is het installeren
3

In DOSBox , type. "Mount cc : \\ gamedirectory \\ " maar vervang de " gamedirectory " gedeelte met de map die uw oude spel bevat . Druk op enter

Type " C : " 4 . En druk op enter om naar het station dat u zojuist gemonteerde

Type 5 " dir * exe . " En druk op enter . om de lijst met uitvoerbare bestanden in je game directory . Er kunnen een zogenaamde " setup.exe " dat je wilt uitvoeren voordat je spel . Om het, type " setup " lopen en druk op enter . Anders is , typt u de naam van het spel en druk op enter . Bijvoorbeeld " doom.exe " .
Oude Windows Spelen
6

Na de installatie van uw oude Windows- spel, ga naar de map die u het geïnstalleerd . Als je niet zeker weet waar dat is , klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel ( in je startmenu of op het bureaublad ) en klik op " Eigenschappen" . Het venster dat verschijnt zal het pad van de programma 's weer te geven . Bijvoorbeeld " C : \\ Program Files \\ Diablo " . Ga naar deze map met Windows Verkenner of Deze computer .
7

Als je eenmaal hebt genavigeerd naar de map van het spel , op zoek naar het uitvoerbare bestand . Het heeft meestal hetzelfde icoon als de snelkoppeling naar het spel dat je zag in je startmenu of op het bureaublad . Klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand en klik op Eigenschappen .
8

in het eigenschappenvenster , klikt u op het tabblad " Compatibiliteit " bovenaan . Vink het vakje aan naast " Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren : " en uit het menu , selecteer " Windows XP " . Klik op "Apply " in de rechterbenedenhoek en probeer het uitvoeren van het spel .
9

Als u nog steeds problemen ondervindt , ga dan terug naar het venster compatibiliteit en vink de vakjes naast de " visuele thema's " , en "Disable desktop compositie . " Klik op "Apply " en probeer het runnen van uw spel .
10

Als u nog steeds problemen ondervindt , ga dan terug naar het venster compatibiliteit en controleert " Run in 256 kleuren " en /of " Run in 640x480 " ( ofwel zou kunnen werken , probeer beide samen en dan afzonderlijk ) . Dat is ongeveer alles wat je kunt doen in Windows 7 en Windows Vista om dingen te laten draaien .

Previous: Next:
  PC Games
·3D Animatie Games 
·Hoe te installeren Fiesta 
·Hoe te Enemy Territory Install…
·Hoe PC Games converteren naar …
·Hoe te Lijn 284 installeren in…
·Hoe te Arena installeren op DO…
·Cheats voor Counter - Strike 1…
·Counter Strike Server Informat…
·Welke spellen Kan ik loop met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Oude games die gebruik Oudere Dir…
·Hoe te Intrusion Detection Systems Evalu…
·Hoe te Clouds verdienen met Illustrator …
·Hoe te verzenden Talking E 
·Nadelen van een relationele database 
·Wat is een Video ActiveX ? 
·Hoe te Contact Manager -bestanden conver…
·Hoe naar Mount ISO & Zip-bestanden Vrijw…
·Hoe te gebruiken Office XP met een Vista…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com