Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Problemen met Spider Solitaire in Windows XP
Als je bedenkt standaard solitaire spelletjes te zijn gemeenschappelijke huishouding spinnen , in termen van hoe verslavend ze zijn , dan is Spider Solitaire kan gezien worden als een gigantische tarantula . Met meerdere dekken en andere regels dan de traditionele solitaire , zoals het toestaan ​​van spelers aan te passen afwisselend en identiek gekleurde pakken , Spider Solitaire is zeer uitdagend , maar wordt over het algemeen beschouwd als een stabiel programma . Het is beschikbaar via de meeste Windows-besturingssystemen , plus er zijn verschillende online versies - en de grootste hoofdpijn je kan krijgen is afkickverschijnselen wanneer je stopt met spelen. Wat je nodig hebt
besturingssysteem Windows - XP of hoger
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op het menu " Game" aan de bovenkant van het scherm om elementaire maken wijzigingen in uw Spider instellingen terwijl het spel draait . Dit werkt in alle Windows-besturingssysteem . Gemakkelijke oplossingen kunnen bestaan ​​uit het wijzigen van de moeilijkheidsgraad en kiezen of je wilt zien de animaties , geluiden horen of verander de stijl of afbeelding op je decks . Kopen van 2

Hit uw Start /Windows -toets en typ " dxdiag , " die een DirectX diagnose programma begint . Dit zal zoeken naar mogelijke incompatibiliteit met uw video-of audio- versnellers . Beide worden regelmatig gemeld fouten voor Spider Solitaire in Windows XP .
3

Lees de schermen voor System , Display, Sound of Input . Als DXDIAG detecteert een probleem met een van deze vier gebieden, maar kan geen oplossing presenteren , drukt u op " Alle gegevens opslaan " aan de onderkant van het scherm . Dit zal een tekstbestand van uw huidige systeem te creëren . U kunt dit bestand gebruiken om informatie te verstrekken als u extra hulp te vragen bij uw stuurprogramma's of apparaten .
4

verwijderen en opnieuw installeren van het programma als uw versie blijft problemen hebben . Ga naar "Start " en vervolgens " Control Panels , " dan " Add /Remove " programma's , dan op " Add /Remove Windows-onderdelen , " " Accessoires en hulpprogramma's", "Details ", " Games " en vervolgens "Details . " Vinkje " Spider Solitaire ' te un - installeren . Opnieuw te installeren later , controleer hetzelfde vak . Het kan nodig zijn om in je systeem boot disk en zoek naar een bestand met de naam spider.exe of spidersolitaire.exe .
5

Download de authentieke Microsoft-versie uit verschillende veilige bronnen , of in ieder geval vrij dicht bij benadering . Hoewel elke nieuwe besturingssysteem van Microsoft maakt cosmetische wijzigingen of verbeteringen aan het spel , zijn er enkele die meer comfortabel en vertrouwd met een bepaalde versie , zelfs als ze net als andere functies die zijn opgenomen in het nieuwe OS . Veel van het publieke domein /shareware games beschikbaar bieden diverse unieke kenmerken om zich te onderscheiden van het origineel . Gebruik gewoon dezelfde voorzorgsmaatregelen als het downloaden van software , zoals het zoeken naar door uw anti - virus programma goedgekeurde sites.

Previous: Next:
  PC Games
·Keyboard Les Games 
·Age of Conan Eisen 
·Hoe te Wars in Civilization Wi…
·Hoe maak je een FooPet account…
·Hoe te WarpFire bijwerken 
·Hoe je WoW Skins Bewerken 
·Hoe kan ik opnieuw inschakelen…
·Hoe kan ik een Held in BFME 2 …
·Hoe je Rogue Squadron Install 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Waarom is mijn afdrukvoorbeeld in Micros…
·Hoe te verwijderen McAfee 
·Hoe maak je een boom in Pivot Stick Figu…
·Hoe te Change My Werkbalken in Normal.do…
·SQL Server : Externe Hulpmiddelen 
·Wat Is Microsoft SCCM ? 
·Een back-up & herstellen Enterprise 
·Hoe te Apps Backup voor uw BlackBerry op…
·Hoe maak je een Rave Flier maken in Phot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com