Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
DOS Spelen in Windows XP
Windows XP was de eerste consumenten - centric besturingssysteem van Microsoft volledig te laten vallen MS - DOS ( bekend door de meeste als simpelweg " DOS " ) . Afgezien van Windows NT en Windows 2000 , eerdere versies van Windows werden gebouwd op de top van de DOS- platform, zodat DOS spellen nog konden worden gespeeld . Maar terwijl Windows XP beschikt over een command line prompt vergelijkbaar met DOS , de twee zijn niet compatibel en de XP command prompt niet functioneert zoals DOS . Om dit probleem aan te pakken veel DOS games zijn " gekloond " voor Windows XP . Links naar waar u de hier genoemde games kunnen downloaden zijn in de sectie Referenties . Star-Control

The Star-Control serie van games werd uitgebracht voor DOS in 1990 . De versie van 1992 , Star-Control II , bevatte een ' melee gevecht " programma dat de fans van het spel lang gemist hebben . Dit leidde tot een onafhankelijk team van programmeurs om een open - source kloon van de Start Controle melee spel genaamd ontwikkelen " Star-Control TimeWarp . " Deze oude DOS spel draait nu in Windows XP en biedt dezelfde combat interface die de oorspronkelijke gepopulariseerd . Het spel werkt het best op 32 -bit installaties van Windows XP , hoewel 64 - bit operatie kan nog steeds functioneren. De game is beschikbaar als gratis download .
Pac - Man

Pac -Man is een iconische videospel dat DOS dateert , maar werd ontwikkeld tot een populaire DOS-versie later . De komst van Windows XP maakte het moeilijker om toegang te krijgen tot platforms voor Pac -Man , dus jenkat software vrijgegeven van een Windows - compatibele arcade systeem dat Pac -Man bevat . Het jenkat programma is gratis te downloaden en te installeren . Eenmaal voltooid , Pac - Man en meer moderne spellen kunnen worden afgespeeld op een Windows XP-systeem .
Space Invaders

De oude Space Invaders spel werd gekenmerkt door een centrale sterrenschip dat je gecontroleerd om neer te schieten aanvallende buitenaardse voertuigen . Het was een populaire 1980 spel dat bestond voor zowel arcade en DOS computer omgevingen . Dit spel is nu beschikbaar als gratis download voor Windows . De games werkt prima in Windows XP , en kan goed presteren in andere Windows- versies. Het spel wordt gedownload als een zip-bestand . Na extractie , wordt het uitvoerbare bestand wordt gebruikt om de Space Invaders -interface en zijn spel te openen .
Donkey Kong

Veel oudere games voor DOS zijn nu verkrijgbaar als online games die kan worden afgespeeld in Windows XP met behulp van een webbrowser . Donkey Kong is een van deze en vereist geen aparte installatie te spelen . Ga hiervoor naar de webpagina en meteen beginnen met spelen. Registratie is niet nodig . De bedieningselementen voor het spel gebruiken de computer toetsenbord van de pijltjestoetsen en de spatiebalk . Het spel van de held , Mario , moet springen over het vuur ballen en klimmen ladders om het meisje te redden .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik herenigen Katie te …
·Hoe te Nexon ' Combat Arms ' U…
·Hoe speel Warcraft dota 
·Hoe te Spelletjes door Linking…
·Hoe te Videogames streamen van…
·Wat is EA Download Manager ? 
·Hoe je PS3 spellen branden met…
·Hoe te Uw Schip Verkrijgbaar i…
·Hoe je WoW Skins Bewerken 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Wat gepaard gaat met behoud van een logb…
·Hoe maak je een Gmod Mac Server Zorg 
·Hoe een icoon van de Bibliotheek Extract…
·Hoe maak je een HD DVD Backup 
·Hoe je ID3 Tag titels voor een MP3 Repai…
·Hoe te Interviews geven op Skype 
·Hoe naar Type Met Double Spacing Between…
·Microsoft Office Publisher 2007 gebruike…
·Hoe te Karaoke Tracks branden voor cd-sp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com