Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Super Bike Games
De Freedictionary.com definieert een super - fiets als een high-performance motor . Deze motoren worden vaak gebruikt in races , en er zijn veel spellen die spelers toestaan ​​om controle van een super - fiets en race rond ofwel de straat of een racecircuit . Veel super - bike simulatie flash games zijn gratis beschikbaar online uit een verscheidenheid van websites. SuperBike GP Racing Game

Gratis beschikbaar als download voor Windows-pc's , SuperBike GP Racing Game is een superbike race- simulator . Spelers nemen de controle van een coureur in de Grand Prix . Om de race te winnen , moeten de spelers met succes drie ronden van het bochtige circuit in minder dan 2 minuten en 10 seconden . Het spel heeft een eenvoudige gebruikersinterface , en de spelers gebruik maken van de pijltjestoetsen op het toetsenbord om hun chauffeur te controleren . Volgens Learn4good.com , is Shockwave player nodig om speler het spel .
Bike Racing - Turbo Spirit XT

beschikbaar als gratis download , of om te spelen streaming online , Bike Racing - Turbo Spirit XT ontwikkeld door Neo Delights is een geavanceerde flash racespel . Spelers bestuurt een super -bike en racen door 17 racebanen . Om de race te voltooien , spelers moeten weven rond andere racers en bereiken elk van de vijf checkpoints voordat de timer afloopt . Wanneer een speler passeert een checkpoint , wordt meer tijd toegevoegd . Hoe meer tijd over aan het einde van de wedstrijd des te meer punten de speler krijgt .
Super Bike X

Super Bike X ontwikkeld door Dailygames.com , is een gratis online flash game . Het spel kan worden gedownload en uitgevoerd op een Windows XP of hoger machine . Spelers kiezen tussen verschillende fietsen en kunnen de kleuren van hun chauffeur te veranderen aan hun persoonlijke smaak . Spelers moeten cursussen met behoud van evenwicht op hun super - bike . Spelers houden de controle van de motor met behulp van de pijltjestoetsen op het toetsenbord om hun chauffeur voorover of achterover leunt dienovereenkomstig .
Wheeler

Wheeler
is een razendsnelle race spel gedownload van verschillende websites . Een gratis versie kan worden gespeeld online die alleen wordt beperkt dat de spelers alleen kan racen in Schotland , een van de vier volledige cursussen beschikbaar . In het spel te besturen spelers een super - fiets als het versnelt rond het spoor . Zij moeten de richting toetsen van hun toetsenbord te gebruiken om de fiets , race tegen de klok en andere computer gecontroleerde bestuurders .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te Custom Maps Play op Bat…
·Hoe om uw computer in een Wii 
·Call of Duty 4 start niet op 
·Hoe te Morrowind Run op de Eee…
·Hoe te GSdx Run SSE2 in PCSX2 …
·Hoe te branden Xbox 360 games …
·Hoe te installeren Fate Hollow…
·Hoe te Drop Eten in World of W…
·Hoe Set Up Controls voor Call …
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Games maken in Kladblok 
Hoe kan ik mijn Font Look Super Leuk ? 
Typen Lessen en spellen voor kinderen 
Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
Hoe te Games Clear Uit een computer grif…
Hoe te Spelen verwijderen van Windows -s…
Hoe CD games te kopiëren naar de comput…
Hoe te gebruiken Daemon Tools for Games 
  Software Articles
·Hoe maak je een ondertiteling SRT bestan…
·Hoe kan ik een demonstratie site op Drup…
·Hoe stop ik Crossfading in MediaMonkey 
·Hoe je foto's uploaden naar hosting van …
·Hoe kan ik iTunes Van converteren naar A…
·Hoe maak je een pagina van etiketten Vul…
·Wat is de extensie UID ? 
·Movie Software for Kids 
·Adobe InDesign Oplopend Aflopend & Tips …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com