Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe het opzetten van een Microsoft Network Client versie 3.0 voor MS - DOS
De Windows NT Netwerkclientbeheer tool van Microsoft kunt u een netwerkinstallatie opstartschijf te maken , dus je kunt een computer op te starten vanaf een diskette . Het bevat de basis MS - DOS- systeembestanden plus netwerk bestanden . U kunt het ook gebruiken om " over-the - netwerk" besturingssystemen voor computers die niet een besturingssysteem of netwerkvoorziening hebben geïnstalleerd . Deze Network Client voor MS - DOS werkt met elke versie van MS - DOS tussen 3.2 en 6.22 , en is beperkt tot Windows NT . Wat je nodig hebt
Floppy disk
Windows NT 4.0
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de knop 'Start' in de linker bovenhoek van het scherm . Selecteer " Programma's " te wijzen op de Systeembeheer ( Common ) optie . Klik vervolgens op " Network Client Administrator . " Nu, om een netwerk installatie opstartdiskette maken , klikt u op de optie ' Make Network Installation Opstartschijf ' . Selecteer de " Share Network Client Installation Files " dialoogvenster , dit geeft de locatie van de netwerk-client installatiebestanden kopen van 2

Ga naar de " In de Pad " tekstvak . . Geef aan in welke map de cd-bestanden zich bevinden inch Klik op de optie " Bestanden kopiëren naar een nieuwe Directory , en vervolgens delen " die op het scherm verschijnt . Ga naar het tekstvak Pad aan de bovenkant van het venster , typt u " \\ \\ server \\ Client - pc \\ ​​" om de bron van de map client op de server -cd van Windows NT te identificeren . Typ " C : \\ clients " in de Destination Path tekstvak . Dit is de locatie waar u de bestanden wilt plaatsen. Type " Cliënten " in de " Share Name" tekstvak , dat is de naam van de nieuwe gedeelde map .
3

Klik op de " Drive een 3,5 " keuzerondje . Dit is te vinden in de doelwerkstation configuratie dialoogvenster dat nu is op het scherm . De 3,5 - inch optie geeft het type schijf u gebruikt ( een diskette ) . Klik op " Network Client v 3.0 voor MS - DOS en Windows " op het netwerk client te selecteren , en klik op " 3Com Etherlink16 " als het type netwerkadapterkaart .

Type " Computer1 " 4 in de computer veldnaam gevonden . Dit is in het netwerk opstartschijf configuratie dialoogvenster . Vul de overige velden . Type " Administrator " voor de gebruikersnaam . Typ " CompanyDomain " voor de Domeinnaam . Selecteer " TCP /IP-protocol ' voor het protocol Network . Type "A " \\ " in het pad veld bestemming . Dit is de stationsletter van de diskette .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe de TES Construction Set In…
·Hoe te doen Cool World of Warc…
·Hoe World of Warcraft Toegang …
·Hoe maak je een man te verande…
·Hoe de Median Mod Installeer v…
·Hoe om te controleren Als een …
·Hoe je je PS3 controller voor …
·Battle Bots Games 
·Hoe te Card gebruiken in Splas…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Definitie van SAP ERP 
·Informatie over Superdisk Back Up 
·Hoe kan ik FLV -bestanden converteren na…
·Hoe maak je Lay Out een brochure voor gr…
·Hoe kan ik een Dell Driver & Utilities C…
·Wat is de oorzaak Computers te Fail op d…
·Hoe kan ik een verwijderde Prullenbak ic…
·Hoe vindt u & Tekst vervangen onderdelen…
·Powerpoint 2007 beeldeffecten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com