Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe maak je een Java Game Installeren op een Memory Stick
USB memory sticks zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijke stukje hardware voor mensen om mee te nemen , waardoor mensen om belangrijke documenten en computerbestanden mee te brengen om te gebruiken op vrijwel elke computer komen ze in contact met . Hoewel velen kennen het dossier opslagcapaciteit van USB-drives , weinigen zijn zich bewust van de extra functies van deze kleine apparaten kunnen uitvoeren . USB-drives kunnen worden gebruikt als draagbare platformen om toepassingen , zoals Java- games draaien . Gebruikers kunnen vrijwel elke Java-toepassing die is klaar om te draaien door simpelweg in hun draagbare schijf vervoeren. Wat je nodig hebt
USB Memory Stick
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek uw USB -stick in de computer .

Download 2 de Portable Apps Platform toepassing van de koppeling in het gedeelte Bronnen . Dubbelklik op het setup- applicatie om de installer uit te voeren . Volg de instructies op het scherm en installeer de Portable Apps Platform om directory je memory stick 's .
3

Download de jPortable nut van de koppeling in het gedeelte Bronnen . Dubbelklik op het bestand om de jPortable run - time omgeving installeren op uw USB-stick . Volg de instructies op het scherm en installeer het hulpprogramma om directory je memory stick 's .
4

Download de Java Portable Launcher van de koppeling in het gedeelte Bronnen . Dubbelklik op het gedownloade bestand om de Java Portable Launcher applicatie te installeren . Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma op het scherm en selecteer directory je memory stick als de installatie locatie .
5

Download een Java- portable game applicatie . Deze bestanden zijn beschikbaar in de " JAR . " Formaat en kan gemakkelijk worden liep uit je nu Java - enabled memory stick . Een lijst met gratis downloadbare games zijn aangehaald in het gedeelte Bronnen . Een toepassing downloaden en sla het gedownloade bestand naar de directory je memory stick 's .
6

Open de Windows Verkenner bestandsbrowser door te dubbelklikken op het "Mijn Computer" snelkoppeling op je bureaublad . Open directory van uw memory stick en dubbelklik op het bestand met de naam " StartPortableApps.exe " om te beginnen met het runnen van uw Portable Apps Platform .
7

Klik op de "Java Portable Launcher " snelkoppeling op de linker menu van de Portable Apps Platform . Een nieuw venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om de Java- toepassing die u wenst te lopen lokaliseren . Navigeer naar de directory van uw memory stick en selecteer het . JAR -bestand van de toepassing die u wilt uitvoeren . Klik op de knop "Open " om te beginnen met het runnen van uw Java-toepassing .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je een hoop vrienden …
·Hoe je Ping in CSS 
·Hoe te Planes Toevoegen aan FS…
·Hoe meer KP's in FSX 
·Hoe te Lemonade Stand Play 
·Hoe te Levels op Explore Left …
·Hoe kan ik dit oplossen Fire W…
·Age of Mythology instructies 
·Zoo Tycoon Hints 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je combo Neem Magic Ball voor PS3 
·Hoe kan ik een 30 - Second MP3 -geluidsb…
·Hoe de KB van een Afbeelding op Gimp Low…
·Hoe te . MOV converteren naar . AVI Shar…
·Google Update Service EXE Verwijdering 
·Hoe MKV bestanden converteren naar DivX-…
·Hoe om te doen Effecten in Letters Met I…
·Hoe maak je automatisch synchroniseren m…
·Hoe kan ik een aanleg van Real Player Cr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com