Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
De Top 10 dingen om te weten over Team Fortress 2
" Team Fortress 2 " is een populaire videogame oorspronkelijk uitgebracht op 10 oktober 2007 , door de Valve Corp en Electronic Arts . Team Fortress 2 is team-based , first- person shooter titel beschikbaar om meerdere spelers online . Team Fortress staat bekend om zijn unieke design en animatie stijl , evenals de multi - character classes . Team Fortress 2 character classes

Team
Fortress 2 biedt spelers negen verschillende character classes om uit te kiezen . Drie character classes zijn gericht op overtreding : de soldaat , de Scout en de Pryo ( die een vlammenwerper bestuurt ) . Drie andere character classes zijn gericht op de verdediging : de Demoman ( een sloop expert met een granaatwerper ) , de ingenieur en de Heavy ( die een minigun gebruik maakt ) . De steun klasse bevat de Medic , de Sniper en de Spy .
Poker Night at the Inventory

The Heavy uit Team Fortress 2 kruisen over met andere internet-en web- personages in Poker Night at the Inventory , een spel door Veelbetekenende beschikbaar voor aankoop en downloaden . Het pokerspel putten de Heavy tegen Tycho van Penny Arcade , Max van de Sam & Max games, en Strong Bad van de Homestar Runner . Overwin Strong Bad bij pook laat Team Fortress 2 spelers om een ​​speciale reeks van zonnebrillen in het spel te downloaden .
Team Fortress 2 awards

Team
Fortress 2 was geëerd met veel van de top video game awards na de release in 2007 . Onder de awards Team Fortress gewonnen was IGN Best Artistic Design. Gamespy genaamd Team Fortress 2 de beste multi - player game in 2007 en ook geëerd met de meest unieke artistieke stijl award . 1UP.com ook genoemd Team Fortress 2 de beste voor multi - player games en art direction . Team Fortress 2 heeft een 92,6 - procent positieve rating op GameRankings.com .
Team Fortress 2 artistieke stijl

De lof Team Fortress 2 heeft stengels in een groot deel ontvangen van het ontwerp van de tekens . Team Fortress 2 ging weg van foto - realistische personages te overdreven , cartoon - achtige , body ontwerpen . De ontwerpen geven elk karakter zijn eigen unieke vorm en silhouetten , evenals verschillende omgevingen . Makers van het spel zeiden dat ze werden geïnspireerd door vroeg - tot midden 20e eeuw commerciële illustrators zoals JC Leyendecker , Dean Cornwell en Norman Rockwell .
Team Fortress 2 hoeden

Overige spelletjes kunnen hebben exclusieve wapens of power-ups , maar Team Fortress 2 heeft hoeden . Personages zijn in staat hun look veranderen met hoeden van allerlei aard . De hoeden niet vermogens of vaardigheden toe te voegen aan de gebruiker en zijn alleen decoratief. Fans ontworpen veel van de 135 verschillende hoeden beschikbaar in het spel . Sommige hoeden zijn gebonden aan speciale promoties , en veel kan worden aangepast door de kleur .
Team Fortress 2 pleisters

De personal computer versie van Team Fortress 2 wordt regelmatig bijgewerkt met online patches. Sommige plekken fix bugs en technische problemen in het spel , terwijl andere nieuwe wapens , items en plaatsen toe te voegen aan de Team Fortress kaart .
Nog maar vier patches voor de Xbox- versie van het spel sinds de lancering , terwijl de computer -versie heeft meer dan 100 - de Xbox -versie van het spel heeft niet gehad zo veel plekken als de pc-versie .
Team Fortress 2 video's

video's van elk personage klasse
zijn gemaakt om het spel online te promoten , te beginnen met " Meet the Heavy . " De video is ontstaan ​​uit opgenomen scripts door stemacteurs . Sindsdien hebben de video -spelers inzicht gegeven in de aard persoonlijkheden en strategie . Game creator Robin Walker zei dat de video "tie in de strategie die we hebben met TF2 van voortdurend bij de dienst ... het maakt veel meer zin . "
Team Fortress 2 stemacteurs
< br >

Team Fortress 2 heeft een veteraan cast van televisie en animatie acteurs de personages uiten in zijn spel . De meest bekende is Grant Goodeve , voormalige ster van ' Eight is Enough " en " Dynasty , " wie is de stem van de Ingenieur . Nathan Vetterlein vertolkt de Scout , Rick mei vertolkt de Solider , Robin Atkins Downes vertolkt de Medic , John Patrick Lowrie vertolkt de Sniper en Ellen McLain vertolkt de beheerder . Twee acteurs leveren twee karakter stemmen . Dennis Bateman is de Pyro en de Spy , terwijl Gary Schwartz is de Heavy en de Demoman .
Team Fortress 2 unieke wapens

Wapens
voor elk personage klasse weerspiegelen karakter backstories en toe te voegen aan de grillige aard van het spel . Een wapen gebruikt door de Heavy is ' The Sandvich , " eigenlijk een sandwich . Het geeft de Heavy kracht en sommige genezing . De Sandvich is zelfs gezien zijn eigen inleidende video . Andere ongewone wapens zijn van de Ingenieur " Golden Wrench ', de Soldier's " Pan " en de Demoman " Paardloze Hoofdloze Paardmann Headtaker . "
Team Fortress 2 diversen

team Fortress 2 spelers kunnen halen diverse items . Net als de hoeden , hebben deze artikelen geen invloed op het spel , maar geven het spel diepte en creativiteit . Onder de items zijn medailles en badges voor alle spelers en kledingstukken . Spelers kunnen ook winnen maskers en baarden , evenals oordopjes en pennen . Zoals hoeden , kunnen sommige van de diverse items in Team Fortress 2 worden aangepast met nieuwe kleuren .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe de PC versie van Grand The…
·How Do You Feed uw huisdier in…
·Hoe maak je een Key Kant in Le…
·Hoe te Gems te krijgen voor ee…
·Hoe echt snel op Roblox Build 
·Hoe te Videogames Met XNA Game…
·Hoe maak je 3D Pinball in Micr…
·Hoe je Michael Jordan Neem NBA…
·Hoe de Tooltip Move Around 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Schakel Windows Media Player Netw…
·Hoe maak je een Adobe PDF converteren na…
·Hoe te converteren een grijswaarden Tiff…
·Hoe te kopiëren & plakken E 
·How to Get Microsoft Office Word 98 Geï…
·Hoe maak je een lijn verwijderen in Word…
·Hoe verander je foto's van kleur naar zw…
·Hoe je Soft Effecten In Wordart 
·Hoe druk ik een Word- document in de vor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com