Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
De verschillende Girlfriends in GTA San Andreas
Burning Desire is de naam van de missie die landt de hoofdpersoon , CJ , zijn eerste vriendin in " Grand Theft Auto : . San Andreas ' Meer meisjes beschikbaar als je vooruitgang , het toevoegen een extra laag van plezier aan het spel . U kunt kennismaken met een aantal van hen door het invullen van missies , maar je bent niet verplicht om een ​​van hen toe om het spel te voltooien . Denise
Robinson

De andere potentiële vriendinnen in San Andreas hebben bepaalde voorkeuren en antipathieën als het gaat om fysieke aantrekkingskracht . Denise is het enige dat niet . Ze zullen vaak vragen om te doen een drive-by , en zal zelfs helpen schieten op vijandelijke bendes als je dicht genoeg . De Cluckin Bell restaurant is een aanvaardbare keuze als ze vraagt ​​om iets te eten . Verhoog je relatie met Denise tot 100 procent en je zult een pooier kostuum loon ontvangen .
Michelle Cannes

Michelle
is een monteur die leeft in het noordelijke deel van San Fierro . Ze geeft de voorkeur aan dat CJ ten minste 50 procent lichaamsvet en een hoge sex-appeal . Sexappeal punten worden beïnvloed door kleding , tatoeages , kapsel en dure auto's . Michelle is voor het eerst ontdekt in de rijschool die op de kaart na het voltooien van bepaalde missies verschijnt . De beste manier om Michelle gelieve op een datum is door te hard rijden - en tijdens een zeldzame speciale datum , vraagt ​​ze CJ of ze kunnen rijden . Zodra je relatie met Michelle 50 procent bereikt , zal ze u de sleutels geven aan haar truck . Op 100 procent , zul je een race- pak te krijgen .
Barbara Schternvart

Barbara
is een politieagente die ook houdt van CJ best als hij heeft een hoge sex-appeal en verhoogde lichaamsvet . Ze woont in El Quebrados , dat is aan de noordwestelijke kant van Las Venturas Island . Ze is gevonden op de parkeerplaats van het politiebureau , en het spel laat je nooit waar ze woont . Barbara wil dat je langzaam , maar niet te langzaam rijden . Als ze wil gaan dansen , neem haar mee naar een van de clubs in Las Venturas en San Fierro . Als ze vraagt ​​om een levensmiddel datum , een diner is de beste keuze .
Helena Wankstein

Helena
is een advocaat die woont op een boerderij in het kleine stadje Flint range . Als je haar eerst ontmoet , is ze schieten doelen van het dak bij Blueberry Ammunation , die is gelegen in Red County . Helena wordt aangetrokken tot laag spieren , weinig vet en een hoog sexappeal . Ze vindt het leuk om te eten bij restaurants , en houdt niet van CJ te snel te rijden . Dating Helena geeft u toegang tot haar gereedschap schuur , die is gevuld met een vlammenwerper , kettingzaag , pistool en molotovcocktails . Heden haar lang genoeg en je wordt beloond met een overall en een flanellen overhemd .
Katie Zhan

Katie
wordt ontdekt door de Country Club Avispa in San Fierro . Haar fysieke voorkeuren omvatten hoge sex-appeal en ten minste 75 procent spier . Ze woont in de wijk Paradijs en is er van 's middags tot middernacht . De perfecte datum voor Katie is bij het diner van haar huis . Het is voorbij de brug en onderaan de afslag aan de rechterkant . Katie nodigt CJ binnen voor koffie zodra uw relatie 50 procent bereikt . Dating Katie laat je behandeling in het ziekenhuis ontvangt gratis , en je wapens zijn niet weggenomen . Je zal uiteindelijk een medic uniform ontvangen als een geschenk .
Millie Perkins

Ontmoet Millie in de missie " ' Sleutel tot haar hart . " Dat zal ze automatisch zal geworden yourgirlfriend tijdens deze missie . Neem haar mee naar een restaurant als ze een voedsel date wil , ze wil ook rijden data waar je gewoon cruise rond . Dating Millie is onderdeel van het hoofdverhaal , maar je moet tot op heden haar genoeg ( ongeveer 35 procent ) om een ​​sleutelkaart naar casino Caligula's . Bij 50 procent kunt u haar roze Club, die is geparkeerd buiten haar huis als ze naar huis .

Rijden

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik World of Warcraft U…
·Games voor Mac OS 9 
·Gratis Spelling PC Games 
·Hoe je Tank Met Druid op een l…
·3D Virtual World War Games 
·Hoe afdrukken Socket ID in Jav…
·Hoe de Time - Lost Proto Drake…
·Hoe voeg ik een vliegtuig aan …
·Microsoft Backgammon Problemen…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Wat is de extensie DSW ? 
·Output Opties voor Encore CS4 
·Compatibiliteit van Lotus SmartSuite 
·Hoe te Poser 7 Reset 
·Hoe het opzetten van een chatroom op uw …
·Het automatisch laden AVG 9 
·Hoe te Curves gebruiken in Photoshop Por…
·Hoe te verwijderen Symantec AntiVirus Co…
·Hoe kan ik mijn Visa Gift Card op iTunes…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com