Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe je je eigen PS3 G25 Racing Seat Zorg
Het spelen computerspelletjes kunnen nemen uren van uw tijd en u wilt een comfortabele stoel voor de duur hebben . Maak een racewagen zetel aan het realisme en de ervaring van je PS3 racegames verbeteren . Neem een oude emmer racestoel en omzetten in een gaming station . U kunt een emmer racestoel krijgen van een schroothoop en , met een paar leveringen uit de bouwmarkt , race je ook als een pro in geen tijd . Overwegen om een ​​double - zittende gaming station als je wilt om samen te werken . Wat je nodig hebt
Meetlint
Potlood
94,5 inch - by - 47 inch stuk pers raad
cirkelzaag
1 bucket autostoel Pagina 2 grote " L " ; vormige montagebeugels met schroeven Goedkope 4 medium " L " -vormige montagebeugels met schroeven
4 kleine " L " -vormige montagebeugels met schroeven
Boor met bits die alle drie montagebeugel schroeven
passen
Toon Meer Aanwijzingen

maatregel 1 van de stukken met uw meetlint en markeer ze met het potlood voor het snijden. Knip een stuk pers plank in vier stukken . Twee stukken moet 15,7 - by - 23,6 inch . Dit zullen de zijkanten van je station . De basis moet zijn 27,5 - by - 55,11 centimeter en de top moeten zijn 27,5 - by - 11.8 inches . Kopen van 2

Leg de basis op het werkvlak met een van de smalle kanten naar u toe . Trek een lijn 5 centimeter van de rand . Meet de afstand tussen de gaten in het frame aan de achterzijde . Meet en markeer deze op uw pers boord .
3

Monteer de twee middelgrote " L " vormige beugels aan de achterkant van het basisstation . De curve in de " L " moet tegen de regel je net gemeten , met de bodem van de " L " naar de voorzijde van de basis. Gebruik de boor met een juiste maat boor aan de beugels te monteren .

Maatregel 4 van de afstand tussen de achterkant van de autostoel frame en de voorzijde . Meet de afstand tussen de bevestigingsgaten aan de voorkant van het frame. Markeer de vlekken op de basis en monteer de twee grote haken daar. De onderkant van de " L " tussen haakjes moet worden naar u en de curve moet worden op de lijn . Gebruik de bouten die met de stoel om het te hechten aan de " L"- vormige beugels .
5

Plaats de bovenkant van uw gaming station op het werkvlak . Monteer de 2 resterende middelgrote " L " vormige beugels in het midden van de smalle zijden . De curve van de beugel moet tegen de rand met de " poten " van de L de richting van elkaar. Gebruik de boor met een geschikte afmeting boorbeitel de beugels aan de onderzijde van de tafel .
6

Houd een zijpaneel van een hoek van 90 graden aan het tafelblad . De korte zijde van het paneel moet worden op de bodem . Gebruik de boor om het paneel te hechten aan de zijde van de " L "-vormige beugel . Herhaal dit voor de andere zijde .
7

Draai de tafel goede kant naar boven . Bevestig de bovenkant naar de zijpanelen door twee kleine " L " vormige beugels op de twee voorste en twee achterste hoeken waar de top is bevestigd aan de zijpanelen . De ene kant van de " L "-vormige beugel wordt bevestigd aan het tafelblad , terwijl de andere zijde zal worden gehecht aan de de zijpanelen .

Plaats 8 de basis met stoel voor je PS 3 . Plaats de tafel in de voorkant van de stoel. De bediening en het stuurwiel gaan op de top van de tafel , en de PS3 gaat voor de tafel . Zit in je stoel en geniet van uw nieuwe gaming- station .

Previous: Next:
  PC Games
·PC Seek & Find Games 
·Klassieke Vrachtwagen PC Games…
·Hoe te Add - On Landschap Gebr…
·Hoe te Maps importeren in Mine…
·Hoe maak je een computer snell…
·Hoe te verbinden Age of Empire…
·Hoe maak je een A - Ninja Get …
·Hoe u uw HP Lock in Combat Arm…
·Hoe te uitroeptekens localiser…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Marks opmaken op een laptop toets…
·Hoe te Blends maken over Photoshop Eleme…
·Hoe afdrukken van een incrementele Line …
·Hoe een WPS -bestand te zetten in een PD…
·Hoe een PDF kopiëren Into Excel 
·Hoe maak je een datum in SQL Server conv…
·Welke software is nodig om een Medical B…
·Hoe te Dieren Draw in Photoshop 
·Hoe je Photoshop Elements gebruiken 2,0 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com