Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Thunderbird Theme Compatibiliteit
Een thema voor Mozilla Thunderbird e-mailclient is niet een verfijnde gecompileerde executable : het is een verzameling van bestanden die zijn geschreven in Javascript en XUL opmaaktaal . Iedereen die de tijd om XUL en Javascript leren weet of neemt u een themapakket voor Thunderbird -gebruikers te creëren , om de look en feel van hun aanvraag. Echter , kan een verscheidenheid van technische factoren een thema te beperken tot bepaalde gebruikers van bepaalde besturingssystemen of Thunderbird -versies . Versie Compatibiliteit

Thema
kan eenvoudig veranderen van Thunderbird kleurenschema en pictogrammen of ga helemaal naar complexe functies die interageren met het e-mailprogramma 's core codering . Hoe complexer een thema , hoe gevoeliger het is om Thunderbird update van Mozilla . Oppervlakkige thema's kunnen na kleine updates compatibel blijven , omdat ze niet afhankelijk zijn van de fijnere mechanica van de broncode . Geheel nieuwe versies van Thunderbird , kan echter de manier waarop de e-mailclient leest en maakt thema bestanden te wijzigen . Elk van deze veranderingen kunnen een thema onverenigbaar geworden met Thunderbird veroorzaken .
Locale compatibiliteit

Ontwikkelaars
die willen dat hun software producten een beroep doen op het grootste aantal mensen hebben hun programma's te zijn meertalig . Het zou onpraktisch zijn om een apart programma voor elke taal te programmeren en te compileren , zodat moderne software is gebaseerd op modulaire taalpakketten genoemd locales . Het besturingssysteem vertelt de verschillende programma's die op het wat de taal van de gebruiker heeft geselecteerd , zodat de programma's kan de juiste taal automatisch te laden . Thunderbird thema's kunnen compatibel zijn met beide talen die worden geschreven van links naar rechts en rechts naar links te zijn , maar de ontwikkelaar heeft aan zowel de onder " : - moz -locale - dir ( ltr ) " en " : - moz -locale - dir ( rtl ) " CSS pseudoclasses . Dit is niet de gebruiker kan controleren . Als het thema ontwikkelaar beide objecten vermeld heeft, dan is het thema zal zijn onverenigbaar met een aantal taalinstellingen .
Besturingssysteem compatibiliteit

Thunderbird
is niet een geïnterpreteerde programma waar een enkele set van broncode bestanden kunnen draaien op elk besturingssysteem . Het is daarentegen een uitvoerbaar bestand uit machinecode voor een specifiek besturingssysteem . Dit betekent dat de fijne details van de mechanica van het programma verschillen tussen de Thunderbird binary voor Windows , Mac OS en Linux . Ontwikkelaars kan hebben om bepaalde functies anders te implementeren voor Thunderbird op verschillende besturingssystemen , en niet altijd de tijd nemen om dit te doen . Als een bepaald thema is onverenigbaar met het besturingssysteem van de gebruiker , zal hij zien " Niet beschikbaar voor uw platform " in rode letters onder de thema 's download link.
Bepalen compatibiliteit

Thunderbird doet de functionele code van een thema -pakket om te zien of het compatibel is met de huidige versie niet te scannen . In plaats daarvan leest metadata de ontwikkelaar bevat met het thema , dat de minimale en maximale versienummers waarmee hij weet dat het thema zal werken bepaalt . Thunderbird vergelijkt dan deze nummers tot zijn huidige versie om de compatibiliteit te bepalen . Technisch geavanceerde gebruikers kunnen dit proces uit te schakelen , zodat Thunderbird het thema pakket automatisch wordt geladen . Door dit te doen , echter , kan leiden Thunderbird te crashen als codering van de thema 's is technisch compatibel met de huidige versie van de e-mailclient van de gebruiker .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe maak je aanpassen een MySp…
·Openoffice Impress Tutorial 
·Hoe Kan Ik kijk naar mijn verl…
·Hoe te Binary Bestanden toevoe…
·Hoe je e-mails verplaatsen Van…
·Hoe te decoderen GPG gebruiken…
·Hoe maak je een CDN Apache Geb…
·Hoe PowerPoint converteren naa…
·Open - Source Spyware Removal …
  Related Articles
Hoe de Microsoft Office Compatibility Pa…
Hoe te Netscape e-mail account configure…
Hoe maak je een thema te installeren op …
Het automatisch laden compatibiliteitsmo…
OpenOffice & Word Compatibiliteit 
Word 2007 naar Word XP compatibiliteit 
Compatibiliteit tussen Microsoft 2003 & …
Hoe te compatibiliteitsmodus uitschakele…
Hoe je 
  Software Articles
·Hoe te TXT documenten converteren naar W…
·Hoe te Evenredig verspreid Stippen maken…
·Hoe te Later in EverNote Read It 
·Hoe te Elimineer Uw Naam Van de Skype da…
·Hoe kan ik een reset Macro voor Excel 
·Functies van PowerPoint 2007 
·Hoe te Quicken gegevens Move 
·Kunt u downloaden van films op uw comput…
·Hoe je tekst uitlijnen op de Top van een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com