Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe kan ik een nummer Line in Microsoft Word 2007 Start
Een getallenlijn is een horizontale lijn met genummerde maatstreepjes afstand gelijke afstanden van elkaar . Het is een visueel hulpmiddel vaak gebruikt in basisscholen te helpen om te leren optellen en aftrekken met " hop " op en neer de maatstreepjes . Om een getallenlijn in Microsoft Word 2007 , alles wat je nodig hebt zijn de de tekening en de tekst object gereedschappen . De grootte van de getallenlijn wordt alleen beperkt door uw monitor of vermogens printer. Instructies
Draw the Line

Open Word 2007 1 en start een nieuw leeg document .
Klik 2

" tabblad Invoegen , " " Shapes " en " Lines , " en kies de dubbele pijl lijn .
3

houd de " toets Shift " ( aan de lijn recht te houden ) , klik en sleep om een horizontale lijn op de pagina aan te maken . Een nieuw paneel Formaat opent aan de bovenkant van het scherm .
Teken de maatstreepjes
4

Klik op de hoofdspoor -knop (geen pijlen ) in de linkerbovenhoek van Hulpmiddelen voor tekenen Opmaak -paneel aan de bovenkant van het scherm .
5

Houd de toets " Shift " , klik en sleep een verticale ' vinkje ' op de de horizontale lijn .
< br > 6

Klik om dit vinkje te selecteren . De cursor wordt een dradenkruis pictogram worden wanneer het object kan worden geselecteerd . Omdat de lijn dun is , moet u om precies te zijn in uw klikken .

Klik met de rechtermuisknop "Kopiëren " 7 en "Plakken " om een duplicaat van het vinkje te maken . Dit garandeert de maatstreepjes zijn uniform in grootte . Herhaal de rechtermuisknop op ' Plakken ' opdracht zo vaak als nodig maatstreepjes voor uw lijn . Maak je geen zorgen over het regelen van hen nog , alleen in het bedrag dat u moet plakken .
8

Houd de toets " Shift " en klik op de maatstreepjes selecteren . Vergeet niet dat de cursor een dradenkruis pictogram om de regel te selecteren moet zijn .
9

Klik op de " Arrange palet , " " uitlijnen " en " uitlijnen Tops " om alle maatstreepjes in overeenstemming te brengen met de bovenste

Drag ene . 10 om een vinkje te plaatsen aan weerszijden van de getallenlijn , selecteer vervolgens alle maatstreepjes weer .
11

Klik op " Schikken palet , " " uitlijnen " en " Horizontaal verdelen , " en de maatstreepjes zal de ruimte zich gelijkmatig over de dubbele pijl tussen de twee eind maatstreepjes .
In de nummers
12

Klik op het tabblad " Invoegen" en vak " tekst " , klik en sleep onder het eerste vinkje om een klein vakje toe te voegen aan uw startnummer typen in .

Drag 13 meer dan het aantal om deze te selecteren en een zwevend palet formaat verschijnt waarmee u het lettertype , de grootte of de kleur van het aantal aan te passen .

klik 14 buiten het tekstvak om de teksteditor ook sluiten , klik dan op de tekstvak rand met de dradenkruis cursor om deze te selecteren .
15

Dubbelklik op de omlijning van het tekstvak om het tabblad Opmaak Shape . Onder Text Box Stijlen en Omtrek van vorm , klikt u op " No Outline " om de rand rond het tekstvak te verwijderen .

Rechtermuisknop op " Copy " 16 op het tekstvak , klik met de rechtermuisknop "Plakken " te dupliceren het tekstvak . Herhaal de rechtermuisknop op "Plakken " commando tot je een tekstvak voor elk vinkje .
17

Klik en sleep de tekstvakken onder de maatstreepjes . Maak je geen zorgen voering ze perfect of veranderen nog de ​​nummers .
18

Houd de toets " Shift " en klik ( met cross - haren cursor ) om alle tekstvakken te selecteren , klikt u op " Schik palet , " " uitlijnen " en " uitlijnen Tops" om alle nummers in overeenstemming te brengen met de bovenste een .
19

Klik " Arrange palet , " " uitlijnen " en " Horizontaal verdelen " op regelen de getallen gelijke afstanden over de getallenlijn . Ze moeten overeenkomen met uw maatstreepjes als de eerste en de laatste die correct werden geplaatst .

Klik 20 in de tekstvakken en actualiseren van de nummers, zodat ze opeenvolgend .
21

Selecteer tekstvakken en gebruik de pijltjestoetsen om eventuele die moeten worden aangepast na de uitlijning commando's en tekstbewerking nudge . U kan nodig zijn om te slepen handgrepen aan de zijkant op de tekstvakken met dubbele cijfers , indien ze te klein zijn om meer dan een cijfer geven .
22
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Top Tien tips voor Microsoft W…
·Basis Delen van Microsoft Word…
·Hoe te Toevoegen Notes bewerke…
·Hoe maak je een Point Vorm Jou…
·Hoe maak je een Bijschrift inv…
·In Microsoft Word , Hoe maak j…
·Hoe te Landschap Documenten ma…
·Hoe maak je een lettertype te …
·Hoe te converteren Werk Docs n…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een MP4 Met HandBrake 
·Het automatisch laden Printer Meldingen …
·Norton 360 Internet connectiviteit probl…
·Hoe te Dashboards in Powerpoint Maken 
·Hoe kan ik een DVD van een DVD Ripper op…
·Hoe te verwijderen Mcafee Van de Command…
·How Do You Jump naar het volgende niveau…
·ZoneAlarm Zal niet bijwerken 
·Hoe u Microsoft Office 2007 aanschaffen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com