Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te schrijven in MLA -formaat voor Microsoft Word Processor
MLA stijl verwijst naar de Modern Language Association en wordt regelmatig gebruikt voor research papers in de geesteswetenschappen en de vrije kunsten velden . Het maakt gebruik van een eenvoudige stijl met korte in - tekst citaten die overeenkomen met een lijst met geciteerde werken aan het einde van het document . Veel universiteiten en scholen , alsmede tijdschriften en vakbladen in dienst MLA-stijl . De MLA handboek voor schrijvers van Research Papers ( zie bronnen ) detail alles wat u moet weten over een document in MLA-stijl formatteren . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2007
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een leeg document in Microsoft Word 2007 . Kopen van 2

Format de tekst zoals aanbevolen door de MLA-stijl , die dubbele regelafstand tekst bevat , een leesbaar lettertype , zoals Helvetica of Times New Roman en 12 pt lettertype . Klik op het tabblad "Home " . Klik op de " regelafstand " icoon in de groep " Paragraaf " . Selecteer " 2.0 " tot double - ruimte van het document . U kunt ook klikken op de pijl rechts van het woord " Paragraaf " om het " Paragraaf " dialoogvenster en onder " Regelafstand " kies " Double" uit het drop-down box . Klik vervolgens op "OK . "
3

In de groep "Lettertype " , kies een lettertype en 12 pt lettergrootte . U kunt ook op de pijl rechts van het woord " Font " om het " Lettertype " dialoogvenster . Vanaf hier kunt u het lettertype wijzigen in Times New Roman en verander de lettergrootte op 12 pt . Klik vervolgens op "OK . "
4

Stel de marges in op 1 cm aan alle kanten . Klik op het tabblad " Pagina-indeling " . In het "Setup pagina " groep , klikt u op " Marges " en zorg ervoor dat " Normal " is geselecteerd .
5

Maak een kopbal in de rechterbovenhoek van elke pagina met uw achternaam en de pagina nummer . Om dit te doen , klikt u op het tabblad "Invoegen" . In de groep " Koptekst en voettekst " , klik op " Koptekst . " Selecteert u "Leeg ". Op het tabblad " Ontwerp" in de " Koptekst en voettekst " groep op "Page Number . " Selecteer "Bovenaan de pagina " en " Vlakte nummer 3 . " Typ uw achternaam in de voorkant van " 1 " op de eerste pagina .
6

Begin te typen . Als u het schrijven van een research paper voor een klasse , voert u uw naam , de naam van professor , naam cursus en datum in de linkerbovenhoek . Maak een gecentreerde titel op de volgende regel . Voer slechts een spatie na de punt aan het einde van elke zin ( in plaats van twee , die gewoonlijk wordt gedaan ) .
7

Voer in - tekst citaten haakjes na een citaat of parafrase . Elk citaat wordt verwezen naar de lijst van de werken aan het einde van het document . Als de naam van de auteur in de zin wordt genoemd , maar typ het paginanummer van het citaat in de haakjes . Anders , voer de naam van de auteur , gevolgd door het paginanummer .

Bijvoorbeeld , " Toen Hester gevraagd of Pearl weet waarom haar moeder draagt ​​de scharlaken letter , antwoordt ze dat het om dezelfde reden dat de minister houdt zijn hand over zijn hart ( Hawthorne 158 ) . "
8

Type de lijst met geciteerde werken aan het einde van het papier . Zie bronnen om te bepalen hoe elk soort werk te formatteren . Ze staan ​​in alfabetische volgorde volgens de achternaam van de auteur .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Macro's toe in MS Word 
·Hoe de verticale uitlijning va…
·How to Get Rid van een voetnoo…
·Hoe te Reacties in MS Word Rec…
·Hoe te om de andere regel te v…
·Hoe de MS Word Gereedschap Men…
·Hoe te Zweedse taal inschakele…
·Hoe maak je een nieuw sjabloon…
·Hoe de trein op Microsoft Word…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie Phd ? 
·Hoe maak je een formulier controleren Bo…
·Hoe vindt u & Tekst vervangen onderdelen…
·Hoe maak je een voetnoot in Word 2007 
·Hoe AVG te verwijderen van Vista 
·Hoe kan ik Windows 7 Media Player Fix 
·Hoe kan ik een m3u -bestand maken op een…
·Hoe te nemen met Line 6 TonePort in Mixc…
·Hoe te Grunge Textures maken in Photosho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com