Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Stationery Maak in Microsoft Word Met Protected Velden
Microsoft Word kan u helpen briefpapier voor werk , school of huis te creëren . U kunt het briefpapier met uw logo , ontwerp en verwoording . U kunt ook de beschermde gebieden in te voegen in het document . U zult niet in staat zijn om de velden te wijzigen zodra ze worden beschermd , maar je kunt ze opheffen wanneer u updates wilt maken . Je moet het briefpapier opslaan als een sjabloon nadat het is voltooid . Daarbij zal u toelaten om het briefpapier zo vaak als u wilt hergebruiken , zonder wijziging van de oorspronkelijke sjabloon . Instructies
1

Open een nieuw document in Word 2007 door de Office-knop te selecteren en te klikken op " Nieuw . " Kies een " Leeg document " uit de " Leeg en recent " templates en klik "Create . " kopen van 2

invoegen de tekst en afbeeldingen die u wilt opnemen in uw briefpapier . Om een ​​logo in de header te plaatsen , klik op het tabblad "Invoegen " en selecteer " Header " van het lint . Kies de header stijl die u wilt gebruiken uit de lijst met drop-down . Klik dan op "Beeld ", nog steeds in het lint Invoegen en kies een beeldbestand van het dialoogvenster .
3

Verplaats het logo door te kiezen voor " Format " en " positie "van het lint . Kies " Positie in Top Links met Plein Tekstterugloop " sleep het logo waar u deze wilt weergeven in de koptekst . Klik buiten het logo om deze te deselecteren , typ vervolgens in uw tekst. Aan kruid omhoog uw briefpapier , kunt u een grens toe te voegen aan je pagina ook.
4

Klik op het tabblad " Pagina-indeling " , vervolgens "Pagina Borders " van het lint om een ​​rand toe te voegen . De " Randen en arcering " dialoogvenster geopend . Klik op het tabblad "Pagina Grens " en kies uw border stijl . Om een beeld - gebaseerde grens gebruiken , klikt u op de " Art " drop-down en blader door de ontwerpen . Selecteer dan de grens die u wilt gebruiken en druk op "OK . "
5

Dubbelklik op het lichaam van uw document ( buiten de sectie header ) om terug te keren naar de hoofdpagina . Voeg dan in elke andere informatie die u wilt het briefpapier te omvatten .
6

Open het tabblad " Developer " in het lint door te klikken op de Office-knop en te kiezen voor " Opties voor Word . " Select & ldquo ; Toon tabblad ontwikkelaars op het lint " onder de" populaire " categorie en druk op" OK "
7

Klik op de " Developer "tab en uitbreiden van de" Legacy tools " knop . in de groep " Controls " . Klik op de " Text Form Field" naar het veld dat u wilt toevoegen te voegen . Je moet een schaduwrijke plek te zien door de invoegpositie . ( U kunt het gearceerde gebied zichtbaar maken door op het "Form Field Shading " knop onder " Legacy formulieren" ) .

Dubbelklik op het gearceerde gebied 8 naar het tekstveld te bewerken. De " Text Form Field Options" dialoogvenster geopend . Typ de "Default tekst" u wilt weergeven . Druk vervolgens op " OK . " De standaardtekst wordt toegevoegd aan uw pagina .
9

Steek extra velden die u wilt opnemen . Zodra u klaar bent , de velden te beschermen door "Protect Document " en te kiezen voor " Opmaak en bewerkingen beperken " op het tabblad "Ontwikkelaar " . De " Opmaak en bewerkingen beperken " venster wordt geopend aan de rechterkant.
10

Ga naar het onderdeel " Bewerken Beperkingen " van de ruit . Plaats een vinkje naast " Sta alleen deze tijd van het uitgeven in het document " en selecteer " Formulieren invullen " uit het drop - down lijst . Kies dan " Ja , afdwingen van beveiliging starten " uit drie . De "Start afdwingen van beveiliging " dialoogvenster geopend . Voer een wachtwoord in en bevestig het (of laat deze ingang leeg ) en druk vervolgens op "OK".
11

Selecteer de Office-knop , kies dan " opslaan als " en " Template Word " te redden het briefpapier . De " Word-sjabloon " bestandsformaat zal voor u worden geselecteerd in de " Opslaan als" dialoogvenster . Noem het bestand en klik op " Opslaan ".

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je groep objecten in Micro…
·Hoe maak je een tekenpapier in…
·Hoe u Microsoft Word gebruiken…
·Hoe maak je visitekaartjes afd…
·Hoe je tekst achteruit weergev…
·Hoe je MS Word Lock 
·Hoe te downloaden van een Micr…
·Hoe kan ik meerdere foto's inv…
·Hoe te Nieuwe lettertypen inst…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om Flash te integreren met PDF's 
·Hoe te Audio Codecs Identificeer 
·Hoe te Twee PowerPoint Processen Run 
·Flash animatieprogramma's 
·Hoe te Podcasts opnemen in GarageBand Me…
·Hoe kan ik een DVD Burn Met Express Burn…
·Hoe om bestanden in Pinnacle Studio Plus…
·Hoe te Alfabetiseer met Word in Vista 
·Hoe de BIN te herstellen van een PBP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com