Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Brochures maken in Microsoft Word
Microsoft Word biedt vele mogelijkheden voor het maken van een brochure . Een optie is om te profiteren van de vele brochure templates aangeboden op hun website ( te vinden onder punt bron van dit artikel) en download uw voorkeur . Een andere mogelijkheid is om de brochure te creëren vanuit het niets . De volgende instructies gebruiken Microsoft Word 2010 om een brochure te maken , maar kan worden aangepast voor elke versie van Word die u hebt . Wat je nodig hebt
Computer
Internet
Microsoft Word -software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een visuele weergave van de brochure . Neem een 8 ½ - met 11 -inch blanco stuk papier en vouw het in drie gelijke delen als je een brief zou doen . Vouw het papier en plaats het voordat je in een landschap mode ( horizontaal 11 x 8 ½ ) . Het papier moet twee vouwen scheiden van het papier in drie gelijke kolommen bevatten . Schets een korte schets van wat elke pagina zal bevatten als het eenmaal is gevouwen , in gedachten houden dat de eerste kolom is de rubriek pagina met naam , contactgegevens , korte inleiding , en de bijbehorende foto of afbeelding . De tweede en derde kolom bevatten gedetailleerde sequentiële informatie . Kopen van 2

Opzetten van een liggende pagina met een halve inch marges aan alle zijden van de pagina . Klik op " Pagina-indeling " in de menubalk aan de bovenkant van het scherm . Klik op de optie " Oriëntatie " en kies "Landschap " . Kies uw marges door te klikken op " Narrow " onder het tabblad " Marges " .
3

Opzetten van drie kolommen op uw pagina naar een sequentiële drieluikbrochure maken . Klik op " Kolommen " onder het tabblad " Pagina-indeling " en kies " Meer kolommen " . Klik op de " Drie " icoon en verander de afstand tot een centimeter tussen de kolommen . Klik op " OK " als je klaar bent .
4

Format de tekst van uw document . De cursor moet worden geplaatst in de linkerhoek van de eerste kolom . Klik rechts op de cursor positie en kies het type , de grootte en de kleur van het lettertype . Typ de tekst en plaats deze correct in de brochure . Vergeet niet om lettertypen die zijn gemakkelijk te lezen plukken . Pick verschillende maten en kleuren te koppen , website links of andere belangrijke informatie .
5

invoegen foto's , illustraties of Wordart benadrukken door te klikken op het tabblad "Invoegen " in de menubalk bovenaan . Vergeet niet om verwante foto's kiezen om het onderwerp . Breng eventuele wijzigingen aan foto's door rechts te klikken op de foto en kies ' Afbeelding opmaken " .
6

Sla uw document vaak . Klik op een van beide de diskette-icoon in de linker bovenhoek van het scherm of door te klikken op "Opslaan " onder het menu "Bestand " in de werkbalk . Vergeet niet te controleren en zoeken naar grammaticale fouten spellen door te klikken op " ABC " onder het menu "Review " . Plaats het papier in uw printer . Print de brochure door te klikken op " Print" uit het menu "Bestand " .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Delete Undo op…
·Hoe je documenten van Microsof…
·Hoe te Chemical Vergelijkingen…
·Hoe te installeren Spellingsco…
·MS Word Wissels 
·Hoe Set Up Note Cards op Micro…
·Microsoft Word brieven maken i…
·Hoe kan ik een achtergrond in …
·Hoe krijg ik Microsoft Word vo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Waarom zijn Beelden Wazig in een PDF-bes…
·Hoe om te zeggen of DirectX Is Up to Dat…
·Hoe maak je een afgeronde Outline in Pho…
·Hard Disk Bad Sector Recovery 
·Hoe kan ik een Interleaf File Format te …
·Hoe maak je een verschil rapport in een …
·Hoe je Zip Software installeren 
·Hoe maak je een besteding budget Spreads…
·Hoe je Photoshop Blur Met Historiepensee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com