Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een tekstveld invoegen in Microsoft Word 2007
Het invoegen van een veld in een document is een tijdbesparende manier om segmenten van de informatie die meerdere keren voorkomen in een document of die onderhevig zijn aan verandering in te voeren . Velden dienen als tijdelijke aanduidingen voor dergelijke informatie en automatisch te vullen met de bron van de informatie . Wanneer de bronwijzigingen het veld wanneer het veld verandert wordt bijgewerkt . Een van de meest voorkomende vormen van gebruik van velden is in post - merge documenten . Broncategorieën vaak gebruikt met velden zijn datum en tijd , document informatie , informatie voor de gebruiker , vergelijkingen , index en tabellen , links en verwijzingen , en nummering . Instructies Instructies
1

Plaats uw cursor op de plaats in het document waar u een veld wilt invoegen . Kopen van 2

Activeer de definitie raam veld . Op het tabblad "Invoegen " het lint 's , klikt u op "Quick Parts . " Op het pull - down menu , selecteer " Veld . " De " Field" dialoogvenster verschijnt .
3

Selecteer de categorie waartoe het veld dat u wilt invoegen behoort . In de " Categorieën " drop - down lijst , trek naar een van de weergegeven opties , bijvoorbeeld , selecteer " Datum en tijd . "
4

Kies een beschikbare veldnaam in de door u gekozen categorie . In de " Veldnamen " drop - down lijst , trek naar een van de weergegeven opties selecteren , bijvoorbeeld in de " Datum en tijd " categorie , kies " Date . "
5

Selecteer de eigenschappen die u liever voor het geselecteerde veld als opties weer te geven . Veldeigenschappen worden niet weergegeven voor alle terreinen . Als de "Eigenschappen Field" gedeelte van het dialoogvenster , naar beneden trekken van opties in de keuzelijst aan de eigenschappen die u wilt weergeven te selecteren . De sectie "Veld Eigenschappen" doet weergave voor het veld "Datum" in de categorie " Datum en tijd " . Als u het veld " Datum " had gekozen , bijvoorbeeld , zou je hebben talrijke datumformaten uit te kiezen .

Selecteer opties 6 bevolking voor het veld dat u hebt geselecteerd als u wilt . In het " Options Field" van het venster , controleert u de juiste optie om verder te bepalen hoe u het veld weergegeven . Als u had geselecteerd " Date , " kon je hier definiëren dat u wilt het weergegeven in de laatste formaat dat u gebruikt bij het plaatsen van een datum in het tabblad "Invoegen " op het lint datum .
7

Plaats de veld in het document . Klik op " OK . " De bron van het veld displays , zoals u het gedefinieerd , waar u oorspronkelijk geplaatst uw cursor .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je Space Dubbelklik op Mic…
·Definitie van geneste tabellen…
·Hoe Word- velden invoegen in M…
·Hoe druk ik een Banner Met Mic…
·Microsoft Word Diversen Instal…
·Hoe je Verborgen opmaak Expose…
·Hoe Page Numbers Zet op Micros…
·Hoe te knippen en plakken Onde…
·Hoe maak je een horizontale Pa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een macro in Word 2007 Start 
·Hoe maak je een CV in Word 2007 Schrijf 
·Hoe te Shapes in PowerPoint Draw 
·Hoe beelden Transparant in Photoshop 
·Hoe maak je een Printable Banner in Adob…
·Hoe te Beats op een Digital Performer Ad…
·Hoe om dvd's naar de iPod voor gratis 
·Autodesk 3ds Tutorials 
·Animation Shop Pro Tutorials 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com