Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een rij in MS Word Som
Microsoft Word heeft functies ingebouwd die gebruikers helpen som getallen in tabellen , of de gegevens in rijen of kolommen worden ingevoerd. De wiskundige functies ingebouwd in Word te gebruiken syntax vergelijkbaar met Excel , Microsoft's spreadsheet-programma . Het Woord wiskundige functies zijn niet zo complex als wat kan worden bereikt met behulp van Excel , maar voor gebruikers die het maken numerieke tabellen , het gemak van het commando van Word te voegen of te verwijderen helpen Word-gebruikers snel en accuraat voer numerieke samenvattingen in de tabellen in Word-documenten . Instructies
1

Open een nieuw of bestaand Word-document . Als u een nieuw document , druk op " Enter " een paar keer voordat u de tabel om u de ruimte boven de tabel om tekst die uw gegevens beschrijven zodra u de invoer van gegevens , opmaak en bovendien taken klaar voer te geven .
Pagina 2

Bereken hoeveel kolommen u nodig heeft voor uw tafel en voeg nog twee , een voor de data labels en de andere aan de som van de getallen in de rij te gaan. Plaats de cursor waar u de tabel wilt creëren en pull-down menu "Table " , het kiezen van de tafel van uw keuze , te typen in het aantal rijen en kolommen u nodig hebt . Bij het toewijzen van gegevens etiketten , profiteren de eerste letter van elk woord dat de getallen beschrijft .
3

Voer de gegevens die u gebruikt in de tabel , hetzij door gebruik te maken van de 10 - toetsenbord op de meeste toetsenbord of de nummers boven het toetsenbord . U kunt nummers uit internetsites of gegevens van spreadsheets voor uw tafel kopiëren en plakken , maar je moet het aantal cellen deze nummers te bezetten om ze te plakken tellen. Gebruik de muis om het exacte aantal cellen in de rij in de tabel te selecteren en vervolgens de nummers die u hebt geselecteerd uit de gegevens die u gebruikt plakken . Als u plakt gekopieerde gegevens die zijn drie cellen over en vier rijen naar beneden , moet u het exacte aantal cellen en rijen in de Word- tabel te selecteren om ze nauwkeurig te plakken .
4

Klik op de laatste cel in de rij en pull-down menu " tabel " zodra u de gegevens in de tabel hebt ingevoerd of geplakt en selecteer " Formula . " Verschijnt een tekstvak dat automatisch detecteert getallen in beide rijen of kolommen . Als het tekstvak zegt " = sum ( links) , " klik op "OK . " De "links" in dit geval zal een samenvatting van alle nummers het detecteert naar links . Als u optellen meerdere rijen , selecteert u alle cellen in de kolom en Word berekent automatisch de bedragen .

De tweede regel van het tekstvak voor het invoeren van formules kunt u het nummer formatteren voordat u klikt op "OK . " De keuzes omvatten het aantal decimalen dat u wilt voor een van beide gehele getallen of percentages . Door te kiezen voor een van deze opties voordat u klikt op "OK ", zal Word automatisch toevoegen en opmaken van de som .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je Open Office-documenten …
·Hoe te AutoOpmaak in MS Word 
·Waarom zijn Paragraaf tekenen …
·Over Microsoft Word Processing…
·Hoe maken en verzenden e-mails…
·Hoe je formulieren in Microsof…
·Hoe je tekst Zet in een hyperl…
·Hoe te vergelijken twee docume…
·Hoe te gebruiken inspringen in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Microsoft ODBC Driver voor SQL Se…
·Hoe maak je een professionele Collage Ma…
·Hoe maak je Match een kleur om een RGB-w…
·Hoe te Onlangs bekeken Bestanden verwijd…
·Hoe te verwijderen mail op een Exchange …
·Lijst Speciale velden in MySQL 
·Hoe te beeldeffecten maken in Photoshop 
·Wat heb je nodig om een ​​CD te branden …
·Hoe te converteren Word doc naar JPEG in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com