Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat is een Paragraaf in Microsoft Word ?
Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma in gebruik over de hele wereld . Hiermee kunt u niet alleen documenten samen te stellen , maar ook de stijl en ze af te drukken vanuit hetzelfde programma . De leden zijn woord gevulde delen van alle tekst gebaseerde documenten . U kunt ze ook tussenwerpen met visuele elementen , zoals afbeeldingen , tabellen of grafieken . Paragrafen

Een paragraaf , voor Microsoft Word doeleinden , is een enkele ononderbroken blok van tekst die u typt zonder op de toets " Enter " . Als u kiest voor " Show Paragraaf /afdrukbare tekens " in uw versie van Microsoft Word , zult u een " ¶ "-symbool te zien aan het einde van elk blok tekst dat Woord beschouwt om een ​​paragraaf te zijn .
< br > alinea's opmaken

Een van de opties voor de opmaak en stijl in Word is om alles aan leden van toepassing . Als u geen tekst aan veranderende opmaak selecteren voorafgaande , Woord geldt uw wijzigingen op het gehele document . Als u alleen wilt deze wijzigingen toepassen op een enkele paragraaf of een deel van een paragraaf echter gewoon selecteren wat u wilt vooraf te wijzigen . Om tekst te selecteren , beweeg de muis cursor over waar u wilt beginnen , druk dan op de linker muisknop en houd deze ingedrukt . Beweeg de muis naar de tekst die u wilt wijzigen , terwijl de linkermuisknop ingedrukt te houden markeren . Laat de knop los wanneer u aan het einde van de tekst die u wilt selecteren .
Overwegingen

Paragraaf opmaak kan onder meer zaken als regelafstand , woordafstand en lijstopmaak , waaronder het starten individuele lijst items met opsommingstekens en nummers . Dit verschilt van de opmaak van het document , waarin zaken als margebreedte , paginering en uitlijning omvat . Ook wordt elk woord blok helemaal als een paragraaf door Word --- of je leraar Engels is een geldig paragraaf zou overwegen . Daarom is het altijd belangrijk om uw Word-documenten nagelezen voordat het indienen ervan , of het nu voor school of werk .
Geen paniek

Wanneer u een paragraaf te markeren , u misschien per ongeluk een andere toets in te drukken op uw toetsenbord terwijl je de muis te bewegen . Als je dat doet , wat je ook hebt gemarkeerd verdwijnt , waardoor het merk van welke toets die u hebt geraakt in zijn plaats . Bijvoorbeeld , " EEEEEEEEEEEE " zou kunnen verschijnen als u hield de toets " e " naar beneden . Als je de " Backspace " of "Delete" toets geraakt , zou je gewoon de tekst die u hebt gemarkeerd wissen. Raak niet in paniek in deze situatie . In beide gevallen , gewoon houdt u de "Ctrl" toets en druk op de " z ". Dat keert de tekst in de vorige staat , wat betekent dat uw kostbare paragraaf verschijnt weer gewoon zoals het was voordat je ongelukkig te typen ongeluk.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je MS Word gebruiken om sn…
·Hoe je nieuwsbrieven in MS Wor…
·Hoe je tekst Zet in een hyperl…
·Hoe de tabellen in Microsoft W…
·Hoe naar TIFF converteren naar…
·Hoe te Adresetiketten maken in…
·Hoe naar Standaardwaarden inst…
·Hoe in te breken een Text Link…
·Waarom heeft Microsoft Word Ni…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je Evernote gebruiken voor Bladwijze…
·Hoe maak je een . Data File Open 
·Hoe maak je een Extern bureaublad snelko…
·Hoe te Turn Off the Sound in FreeCell me…
·Gereedschappen voor formatteren Schijven…
·Hoe maak je een digitale handtekening ge…
·Hoe de Vocaloid 2 Editor Gebruik 
·Hoe PDF- documenten Annotate 
·Hoe te Turn My document in Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com