Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te lijsten Maken in MS Word 2007
Om u te helpen visueel duidelijk en goed georganiseerde lijsten op te bouwen , Microsoft Word 2007 biedt twee aparte mogelijkheden voor het opmaken van tekst in lijsten . De opties voor het maken van kogels kunt u een lijst waarin elk item begint te creëren , op een aparte regel , met een vorm of ontwerp , zoals een cirkel , vierkant , pijl of diamant . De nummering functie kunt u een genummerde lijst te maken. Items op het eerste niveau neemt Arabische nummers die beginnen met 1 , 2 en 3 . Items op latere niveaus rekening letters of Romeinse cijfers . Instructies
Maak een Basic List
1

Klik op het tabblad "Home " . Kopen van 2

Klik op het pictogram " Bullets " , in de Paragraaf groep op het lint . Dit pictogram geeft drie horizontale lijnen vergezeld van drie vaste cirkels of kogels . Of klik op de icoon " Nummering" , in de Paragraaf groep op het lint , als je wilt om een genummerde lijst te beginnen . Dit pictogram geeft drie horizontale lijnen gepaard met de nummers 1 , 2 en 3 .
3

Typ het eerste item op de lijst . Druk op " Enter" op uw toetsenbord om een ​​ander item toe te voegen . Herhaal aanvullende artikelen toevoegen .

Press 4 " Enter " twee maal , in plaats van slechts een keer , om de lijst te beëindigen . Of druk op " Enter " eenmaal om een ​​nieuw item toe te voegen , en klik vervolgens op de " Bullets " of " Nummering " icoon op het lint het opsommingsteken of het nummer uit te schakelen .
Toevoegen Levels een lijst
5

Klik op een item in de lijst en druk op " Tab " op je toetsenbord om het item te verplaatsen naar een middelbaar niveau in de lijst . Als je een boodschappenlijstje schrijven waren , kon men belangrijkste item onmiddellijk na verklaren " Produce , " en de secundaire niveaus onder die post zouden kunnen zijn " Apples ", " Sla " en " Wortelen . "

Pers Nieuws " Tab " toets " Enter " om een ​​nieuw item te starten , voordat je het item typen , of , kunt u op een later moment op " Tab " , zolang u eerst de cursor ergens in dat punt
6

Druk op "Enter " om een ​​ander item toe te voegen aan de sub - niveau . Je zal niet nodig om " Tab " opnieuw op te blijven op hetzelfde middelbaar niveau .

Druk op " Tab " 7 nogmaals als je wilt naar een ander niveau te creëren , en Word zal het huidige item te verplaatsen naar het derde niveau van de lijst . U kunt zoveel niveaus als u wenst
8

Verplaats een item terug naar het vorige niveau , indien gewenst , door te klikken aan het begin van het item - . Na het nummer of de kogel , maar voordat de tekst - en druk op " Backspace " op uw toetsenbord . U kunt het item terug onmiddellijk nadat u op " Enter " om een ​​ander item toe te voegen naar het hoogste niveau , of , kunt u een item terug te gaan , zelfs in het midden van de lijst , door simpelweg te klikken op het begin en op " Backspace . "

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je Citaten in een tab…
·Hoe de opmaak in MS Word & Cro…
·Hoe maak je een kalender maken…
·Hoe te Clipart Zoek op Microso…
·Microsoft Word gebruiken om ee…
·Het wijzigen van de standaard …
·Hoe te Group & Degroeperen in …
·Hoe te Rijen toevoegen aan een…
·Hoe Page Setup in MS Word 2007…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Installeer Trend Micro 
·Wat is de extensie . Js ? 
·Hoe te converteren . Zip naar 7z 
·Hoe te converteren een Photoshop- afbeel…
·Wat zijn Curves in Photoshop ? 
·Hoe afdrukken naar PDF in Win 98 
·Hoe maak je een DMG met behulp van Schij…
·Hoe je gratis antivirus software Downloa…
·Hoe te Lagen in Photoshop Scheid 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com