Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe kan ik een tekst document van Microsoft Word naar Facebook Move
Als u een document in Microsoft Word te maken , kunt u dat document plaatsen voor anderen te zien . Een sociale website , Facebook , maakt het heel eenvoudig om links , video's , foto's en een huidige status plaatsen , maar het posten van uw Word-document met zich meebrengt een paar extra stappen . Gelukkig is de Docs website beschikbaar te maken het mogelijk voor u om uw Word-document uploaden naar je Facebook-profiel , zodat anderen - en zelfs te bewerken , als je toestemming geeft - uw document . Instructies
uploaden het document
1

Maak een document in Microsoft Word en sla het op in een gemakkelijk toegankelijke locatie , bijvoorbeeld op uw bureaublad .
2 Bericht notulen , opgemaakt in een Word-document , op uw bedrijf Facebook-pagina .

Inloggen op Facebook , en navigeer naar Docs.com . De site coördineert met Facebook , dus als je de startpagina van Docs te openen , je bent al ingelogd
3

Klik op " Upload hier" naast de vraag , "kreeg men al ? ' aan de boven - rechterkant van de pagina .
4

rechtermuisknop op het Word-document op het bureaublad en houd de muisknop ingedrukt . Sleep het bestand naar de Drag and Drop Your Docs Hier raam en laat de muisknop los . Of klik op "Klik hier om te bladeren naar bestanden " om uw document op uw computer te zoeken en te selecteren om te uploaden .
5

Set labels , indien gewenst , waarin een document gemakkelijker te sorteren en te lokaliseren later maakt , vooral als je veel documenten te Docs uploaden. Bijvoorbeeld , als u een CV te uploaden , set -tags " hervatten " en " zoeken naar een baan . " Indien u notulen uploaden, taggen " minuten . " Voor een gezin Smith recept dat je wilt delen , stel labels " recept " en " Smith . " Typ de tags in het vak ' Tags ' , van elkaar te scheiden met een komma .
6

Stel uw voorkeuren voor wie in staat zal zijn om het document te bekijken door te klikken op de cirkel naast " Individual Friends , " " All My Friends "," Groep ", " Iedereen " of" Only Me " in de " Delen " box . Als u wilt dat anderen in staat zijn om uw document te bewerken , klikt u op de cirkel naast " Individual Friends ", " All My Friends , " Groep " of" Only Me " in het vak" Editors " .
7

Klik op " Upload ".
delen van het document
8

Bekijk het bestand op de volgende pagina , die is " Mijn Documenten. " Je moet het bestand dat u ziet net zo goed geüpload als alle anderen die je hebt geüpload in het verleden onder de file (s ) zie je " Deel uw documenten met iedereen door hen deze openbare link te sturen : " . . en vervolgens een URL het formaat is " http://docs . com /@ facebookname , " met de " facebookname " gedeelte gespecialiseerde uw Facebook- gebruikersnaam .

Kopieer 9 de link en weer open uw Facebook- profielpagina . Typ de informatie die u wilt in de " What's on " vak , zoals ' Your Mind ? hier is een geweldig recept voor gebakken kip ! " Klik op de " Link" icoon boven de doos en plak de link van uw Docs pagina hier . Klik op ' Bevestig '.
10

Wees voorzichtig bij het ​​uploaden of het delen van documenten die persoonlijke informatie bevatten Stel de voorkeuren delen zorgvuldig door, want zodra je een link plaatsen , zelfs als je het later te nemen in een korte tijd , iemand kan al uw documenten toegankelijk - . en misschien zelfs de huisadres of telefoonnummer op je cv .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Hyperlink naar een bepa…
·Hoe te Blokpijlen behulp van A…
·Waarom Paginanummers Disappear…
·Microsoft Word Processor Downl…
·Hoe de Standaard lijn Space In…
·Hoe te Adresetiketten maken in…
·Doel van de AutoVormen op Micr…
·Hoe maak Vinkje Kogels op Micr…
·Hoe kan ik een index invoegen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie . JTG ? 
·Hoe maak je een Oracle Database Tabel Ma…
·Hoe maak je een CST -bestand opnieuw lad…
·Hoe maak je een titel Achtergrond in WMM…
·Hoe te Subliminal Opnamen maken op een A…
·Hoe te stoppen Office Live pop-ups 
·Hoe maak je een Regenboog in Photoshop 
·Hoe te Plugins In PowerPoint 
·Microsoft Word Tabellen Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com