Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Tekstverwerking Microsoft Word
Microsoft Word is de meest populaire tekstverwerkingsprogramma in de wereld en de industrie standaard waartegen andere tekstverwerkingsprogramma toepassingen worden gemeten . De nieuwste versie van de applicatie , Word 2010 , is beschikbaar voor zowel Mac-als Windows-computers en slaat uw documenten in de " . Docx " bestandsformaat . Woord kan ook openen en bewerken " . Doc " bestanden die door versies van Word vrijgegeven vóór 2007 . Word kunt u documenten maken en opmaken met een verscheidenheid aan templates en stijlen . Stijlen en opmaak

Word
bevat eenvoudig te leren opmaak en stijl instrumenten die in enkele seconden kan worden toegepast op de look en feel van uw documenten . Opmaakhulpmiddelen verschijnen op het tabblad "Home " van de Office Ribbon en verder gaan dan eenvoudige keuzes van lettertype en de tekstgrootte . U kunt een verscheidenheid aan " Snelle stijlen " aanpassen en deze stijlen toepassen op verschillende delen van uw document , zodat uw rubrieken , subrubrieken , en paragraaf tekst blijven gelijk voor het gehele document . Word kan automatisch detecteren contouren , nummering en opsommingstekens en kunnen toepassen automatisch formatteren om ervoor te zorgen dat uw lijsten opvallen .
Logo's en afbeeldingen

Woord
ondersteunt het inbrengen van een verscheidenheid van afbeeldingen , van foto's op uw computer om kunst Clip uit een gigantische online database. De toepassing wordt geleverd met editing tools die u in staat om het uiterlijk van alle afbeeldingen in uw document tweak . U kunt foto-effecten toepassen op uw foto's en plaats foto's tussen , boven , rond en achter de tekst in uw document . Woord komt ook met een WordArt creatie tool waarmee je buigen , vervormen , en speciale effecten toepassen op uw document tekst .
Sjablonen

Woord
wordt geleverd met een verscheidenheid aan templates die vereenvoudigen het maken van formulieren , cv's , brieven , en gespecialiseerde documenten . Als de bibliotheek van templates is een formaat dat u zoekt niet hebt , kunt u een sjabloon Database online zoeken of een sjabloon maken van je eigen . Sjablonen bespaart u de moeite van het formatteren van documenten en het toepassen van stijlen over en weer . Zodra u een sjabloon die u wilt gebruiken hebt gemaakt of gevestigd zijn, kunt u de sjabloon direct hechten aan een document dat u al hebt gemaakt en Word automatisch het document op te maken op basis van de informatie in de sjabloon .
< br > beoordeling en samenwerking

Word
heeft collaboration tools waarmee u volgen de veranderingen anderen maken om uw documenten en samenwerken met anderen aan hetzelfde document gelijktijdig . De beoordeling gereedschappen die bij Word kunt u alle wijzigingen die door andere gebruikers tijdens het bewerkingsproces te zien . U kunt ook commentaar invoegen in uw documenten te wijzen gebieden van tekst zonder toepassing van extra tekst in het document zelf . Online samenwerken is een nieuwe functie in Word 2010 waarmee u uw Word-documenten te uploaden naar het internet en te delen met andere gebruikers . Documenten gedeeld door Word kunnen worden bewerkt door meerdere gebruikers tegelijk .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Voeg een internet link …
·Hoe te Objecten roteren in MS …
·Hoe je documenten van Microsof…
·Hoe te Notecards verdienen op …
·Hoe te Macro's in MS Word 2003…
·Microsoft Word te leren om Kid…
·Microsoft Word maken de standa…
·Corrupt File Recovery in MS Wo…
·Hoe je tekst uitlijnen in een …
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je visitekaartjes ontwerpen met…
·Hoe te Geselecteerde gebieden van een Ex…
·Hoe kan ik gratis visitekaartjes maken 
·Systeemvereisten voor SPSS 16 
·Hoe maak je een Microsoft SQL database q…
·Hoe je het diagramtype wijzigen in Power…
·Hoe kan ik Animate mijn PowerPoint-prese…
·Hoe maak je een Missing Tekst Kleur werk…
·Hoe je Virtual Tours Maak 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com