Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Het gebruik van de Heerser Lijn in Microsoft Word
De heerser die op de Microsoft openingsscherm Word verschijnt doet veel meer dan meet de breedte en de hoogte van elke pagina . Het kan ook een snelle manier om verschillende opmaak voor uw alinea's aan te passen zonder de hoofddocumentvenster vertrekken . De View Ruler Button

Controleer de opening Woord scherm na het opstarten van het programma om ervoor te zorgen dat de liniaal zichtbaar is . Het moet Onmiddellijk onder het woord lint bij de bovenkant van de hoofddocumentvenster . Als het niet verschijnt , klikt u op "Bekijk Ruler " knop aan de extreem-rechtse uiteinde van het venster direct onder het lint . Een andere methode voor het tonen van de heerser is om te klikken op het tabblad " View " op het lint en vervolgens in de " Show " groepsruimte , klik op de " Ruler " optie inschakelen .
Paragraaf Inspringingen

Selecteer de alinea's die u wilt laten inspringen . Uiterst links van de heerser zijn inspringingsmarkeringen gestapeld bovenop elkaar . Het streepje marker op de top van de stapel ziet eruit als een omgekeerde driehoek en heet de eerste lijn inspringmarkering . Het zal de eerste regel alleen van elk geselecteerd om welke inkeping op de liniaal die u kiest paragraaf inspringen . Klik en sleep de markering naar de gewenste plek op de liniaal te creëren de streepje . De tweede markering wordt de opknoping streepje marker , en de derde heet de linker streepje marker . Beide markers streepjes in de geselecteerde punten op dezelfde manier als de eerste lijn inspringmarkering maken . De opknoping inspringmarkering zullen alle lijnen in de paragraaf streepje , behalve de eerste regel ( vaak gebruikt om formaat vermeldingen in een bibliografie ) en de linker inspringmarkering wordt de gehele paragraaf streepje in om de gekozen instelling op de liniaal .

tabblad Instellingen

Gebruik de liniaal om tabbladen kolommen in het document snel te maken door de cursor op de plaats in het document waar je columns zal beginnen . Met behulp van de witte - aanwijzer op het scherm , wijs naar het gebied net onder de instelling op de liniaal die u wilt dat uw eerste tabstop te verschijnen . Enkele klik met de muis en je zal een " L " -markering op de liniaal , wat neerkomt op een links uitgelijnde tabstop zien . Dubbelklik op dezelfde plek op de liniaal om toegang te krijgen tot extra opties voor het tabblad Instellingen . Klik en sleep de " L " teken af ​​van de liniaal op het scherm document naar een snelle manier om uw tabinstelling verwijderen .
Margin Settings

Beweeg de muis over de donkere blauwe gearceerde gebied van de liniaal waar de linkermarge momenteel is ingesteld . De licht - blauwe gearceerde gebied geeft het actieve document gebied . Met behulp van de witte , tweekoppige pijl aanwijzer , klik en sleep de muis naar rechts om de linkermarge te verbreden of naar links om het meer smal te maken . Herhaal deze stap aan de uiterst rechtse kant van de liniaal om de juiste marge-instelling indien nodig aan te passen .
De verticale liniaal

Pas boven-en ondermarge instellingen voor de document door met de muis te klikken en sleep de boven-en ondermarge gebieden vertegenwoordigd op de verticale liniaal om de uiterst links van het scherm Word-document . Als tabellen in het document aanwezig zijn , kan de verticale liniaal ook worden gebruikt om verschillende rijhoogte aan te passen binnen de tafel

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te openen Word-bestanden o…
·Waar zijn de Proeflezers Marks…
·Hoe je verschillende lettertyp…
·Hoe u een boek met Microsoft W…
·Hoe te Documenten herstellen i…
·Hoe te Hindi Fonts downloaden …
·Hoe te Document Conversion ins…
·Hoe Word Perfect documenten co…
·Hoe je verschillende paginerin…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
  Software Articles
·Hoe kan ik een VOB -bestand converteren 
·Hoe maak ik een Computer Disk wijzigen o…
·Hoe PDF naar Keynote converteren 
·Verbinding maken met LiveUpdate 
·Hoe kan u gebruik maken van een Writing …
·Hoe maak je een slang in Illustrator gli…
·Hoe maak ik mijn eigen Gratis Online Pow…
·Hoe te AntiVir Guard activeren 
·Wat is de extensie zip? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com