Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
De Parts & Function van Microsoft Word 2007
Wanneer je loopt in een groot warenhuis dat is nieuw voor je , het kan een hoop tijd , trial and error te nemen om de items die u nodig hebt te vinden . Hetzelfde geldt voor software met veel onderdelen en functies , zoals Word 2007 . Neem de tijd om deze elementen te leren , zodat u uw tekstverwerking werk sneller kunnen voltooien . Home and Tabbladen invoegen

tabblad "Home " 2007 's Woord
toont de meest voorkomende commando's voor de opmaak , het navigeren en het toevoegen van inhoud aan uw documenten . Bijvoorbeeld , de "Find " navigatie commando is in dit tabblad . Het tabblad "Invoegen " geldt ook opdrachten voor het maken van inhoud , zoals de " Shapes " commando , waarmee je lijnen , rechthoeken en andere vormen invoegen .
Pagina-indeling en Referenties Tabs
< br tabblad

Word > ' pagina-indeling ' houdt commando's zodat u uw inhoud te plaatsen waar u maar wilt op de pagina . Bijvoorbeeld met de " marges " commando kunt u de kloof tussen uw inhoud en de pagina 's boven, links , rechts en onder randen opgeven . Het tabblad 'Verwijzingen' heeft hulpmiddelen voor het invoegen van inhoudsopgaven en citaties .
Mailing en Tabs Beoordeling
p Met de tab " Mailing " kunt u direct creëren mail campagnes , waaronder het schrijven van een standaardbrief , en draaien in vele op maat gemaakte brieven . Voer de volgende taken met "Start mail merge "-knop van het tabblad " Mailing " . Het tabblad "Review " houdt commando's voor foutcontrole uw documenten en het invoegen van opmerkingen van de redactie of beoordelaars .
En Developer Tabs

Onder het tabblad " View " u ' ll functies vinden voor het wijzigen van het uiterlijk van uw document als u deze bewerkt . Bijvoorbeeld , de " Print -out " commando laat u zien hoe de gedrukte versie van het document eruit zal zien . Met het tabblad "Ontwikkelaar " , die is standaard verborgen , kunt u opnemen en afspelen software programma genaamd macro's . Deze macro's helpen u taken in Word te automatiseren .
Content - creatie Functies meest gebruikte content creatie functie

Word
is bijna altijd beschikbaar , en vereist niet dat u uit te voeren op opdrachten : het typen van tekst in uw document . Een andere veel voorkomende tekstinvoer functie " Plakken ", wiens Klembord - pictogram in de vorm kunt u vinden onder " Klembord " panel van het tabblad "Home " .
Editing functies

One van de meest gebruikte functies voor het bewerken van Word is de " Replace " commando, dat alle exemplaren van een woord kan vervangen door een ander woord . Voer deze opdracht uit door te klikken op de " Replace " knop onder " Bewerken" Het paneel van het tabblad "Home " .
Navigatie Functions

Naast de navigatietoetsen als " PageUp " en de pijltjestoetsen , Word biedt een aantal andere functies voor het navigeren door het document . Een daarvan is gereedschap op het tabblad "Invoegen " 's 'Bookmark' , waarmee u een onzichtbare bladwijzer in het document te plaatsen , zodat u snel kunt terugkeren naar de gemarkeerde plaats . Een andere veel voorkomende navigatie commando "Find ", die u kunt gebruiken om de huidige invoegpositie naar het volgende voorbeeld van een woord dat u opgeeft .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe de Franse Accenten gebruik…
·Gids voor Microsoft Word 2007 
·Hoe te geannoteerde Bibliograf…
·Hoe de trein op Microsoft Word…
·Hoe de hoogte van een voetteks…
·Hoe te Label tekst in Microsof…
·Hoe te Spaces in het lichaam t…
·In Microsoft Word , Hoe geef i…
·Hoe je Microsoft Word 2007 doc…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te vergroten Code View in Dreamweave…
·Hoe maak je een grafiek Legenda opmaken …
·Ik heb geen Flash Player Maar Wanna Beki…
·Hoe je normale loon Plus Overwerk in Exc…
·Hoe maak je een Bewegingspad maken in Af…
·Hoe te Weerwolven maken in Photoshop Ele…
·Hoe te compileren en organiseren bedrijv…
·De beste Defrag tools voor XP 
·Hoe Video voor DVD Burning comprimeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com