Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe Microsoft Publisher 2003 downloaden
Microsoft Publisher 2003 is niet meer verkrijgbaar bij Microsoft , maar je kunt legaal downloaden van andere websites . De populaire desktop software wordt nog steeds veel gebruikt , hoewel Microsoft een aantal nieuwere versies , waaronder Microsoft Publisher 2010 , die nog in beta-vorm in het begin van 2010 heeft geïntroduceerd . Sommige fabrikanten kunnen gratis verspreiding van vroege versies van hun software in de hoop dat nieuwe gebruikers de oudere versies te downloaden en vervolgens te betalen voor een upgrade naar de nieuwste versie . Instructies
1

Zoek Microsoft Publisher 2003 beschikbaar om te downloaden op een site die alom wordt gerespecteerd voor zijn integriteit en eerlijke handelspraktijken . Een site om te overwegen is download.com , geëxploiteerd door de populaire technische website Cnet.com . Door begin 2010 , had meer dan 30.000 exemplaren van Microsoft Publisher 2003 werd gedownload van de site kosteloos . Kopen van 2

Zorg ervoor dat u alleen downloaden Microsoft Publisher 2003 , ongeacht waar u die te verwerven . Vindt u diverse sites die de software met behulp van een zoekmachine op internet te zoeken naar de trefwoorden " gratis download van Microsoft Publisher 2003 . " Echter, pas op dat sommige malafide sites bieden gratis software ook zal bundelen virus gevulde spyware met de giveaway . Eenmaal geïnstalleerd op uw computer de spyware kan pop - up reclame en andere ergernissen veroorzaken . Het is belangrijk om te downloaden van een vertrouwde site , en zorg ervoor dat je anti - virus software geïnstalleerd . Ook Microsoft Publisher 2003 beschikbaar moet als een enkele download. Wees op uw hoede van de aanbiedingen om extra bestanden downloaden tijdens dezelfde sessie .
3

Navigeer naar de site die de gratis download . Bekijk hier downloaden beleid van de site voordat u verder gaat . Er moeten duidelijke en overtuigende taal waarin staat dat de site geen software bevattende virussen , schadelijke adware , spyware of andere mogelijk schadelijke componenten te bieden. Als je niet bekend bent met de site , overwegen het doen van een antecedentenonderzoek . Gebruik een zoekmachine om meer over de site en haar reputatie uit te vinden .
4

Begin je downloaden als je eenmaal een site waarmee u vertrouwd bent hebt gevonden . Vindt de download link voor de gratis Microsoft Publisher 2003-bestand , en klik erop om de download te beginnen . Volg de aanwijzingen om te dragen en te installeren op uw computer .

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe te Afdrukopties in Microso…
·Hoe kan ik een logo met Micros…
·Hoe te voetnoten in Microsoft …
·Hoe maak je een Microsoft Publ…
·Hoe maak je een banner in Micr…
·Hoe te Album in Microsoft Publ…
·Hoe Microsoft Publisher downlo…
·Hoe permanent te verbergen de …
·Hoe je Open Office Vind Micros…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Pro Tools voor een PC 
·Hoe te Revert Kleuren Terug naar Black &…
·Hoe om tv te streamen op VLC 
·Hoe je dingen in Word 2007 Bijwerken 
·Wat is Microsoft Office XP Professional …
·Hoe maak je automatisch laden Muziek in …
·Hoe te Mailing Adressen afdrukken op env…
·Hoe maak je een CV behulp van Word 2007 …
·Hoe je MS Access 2003 Hier 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com