Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel gebruiken in economie
Excel , het spreadsheet -programma dat deel uitmaakt van het populaire Office-software -pakket van Microsoft , is een favoriete tool voor het beheren , analyseren en rapporteren van economische gegevens . Met zijn gebruiksvriendelijke functies , waaronder grafiek wizard en data-analyse capaciteit , Excel is een populair medium in veel Principles of Economics cursussen voor de invoering van studenten om elementaire data-analyse . Veel datasets bestaan ​​in Excel - klaar formats voor studenten om hands - on ervaring toepassen van economische theorieën en concepten . Instructies
1

Importeer uw economische gegevens in een Excel-spreadsheet . Als uw gegevens al in Excel , hoeft u alleen het bestand openen om de gegevens in een spreadsheet weer te geven . Economische gegevens kunnen ook in tabelvorm in een Word-document of misschien in een PDF-document . In het geval van een Word-tabel , kunt u de gegevens vanuit Word knippen en plakken in een leeg Excel- spreadsheet . Als uw gegevens in een PDF-document , moet u ze handmatig invoeren in een spreadsheet . Kopen van 2

Maak een visuele weergave van uw gegevens met behulp van de Excel-grafiek wizard. Te klikken in het menu "Invoegen" en te kiezen voor " Grafiek " zal de grafiek wizard te openen , die geeft je een scala aan grafiek opties te selecteren . Populaire grafieken in de economische analyse zijn cirkeldiagrammen , staafdiagrammen , lijn grafieken en scatterplots . Cirkeldiagrammen bieden een effectieve manier om de begroting gegevens weer te geven , terwijl de staafdiagrammen zijn effectief voor het vergelijken van frequenties . Economen gebruiken lijn grafieken om veranderingen in de tijd in een variabele van belang, zoals werkloosheid , het bruto binnenlands product of de aandelenkoersen weer te geven . Ondertussen , een spreidingsdiagram geeft een visuele weergave van gegevenspunten . Economen gebruiken vaak scatterplots als onderdeel van een regressieanalyse ( besproken in stap 4 ) .
3

Selecteer het type diagram dat u wilt de grafiek wizard te creëren . Elke grafiek optie geeft u een aantal visuele opties . Na selectie van een , zal de grafiek -wizard u vragen om het bereik van de gegevens in uw spreadsheet opgeven die u wilt samengevat in de grafiek . U kunt het bereik opgeven door te klikken en te slepen over de cellen en kolommen met gegevens die u wilt opnemen . Als u klaar bent , klikt u op ' Voltooien ', waarna Excel zal maken en weer de afgewerkte grafiek .
4

Activeer de Data Analysis functie in Excel om uw economische analyse verder te brengen . Klik op het menu "Extra " en kies " Add- ins . " Excel zal vervolgens een set van beschikbare add -ins . Selecteer " Analysis ToolPak " en klik op OK , waarop de analyse Data optie zal toevoegen aan uw menu Extra .
5

Kies een analyse procedure uit de beschikbare opties in het Analysis Data optie in het menu Extra. Populaire statistische procedures in de economie zijn t-toetsen , variantie-analyse ( ANOVA ) , en regressieanalyse . De t-test vergelijkt de gemiddelden van twee variabelen te bepalen of de verschillen statistisch significant . ANOVA gaat nog een stap verder door op de mogelijkheden van meer dan twee groepen . Economen regressie naar de mate waarin een of meer onafhankelijke variabelen van invloed op de verandering in de uitkomst of afhankelijke variabele voorspellen . Bijvoorbeeld , kon economen een regressievergelijking gebruikt om de effecten van leeftijd, opleiding , etniciteit , geslacht , werkervaring en sector van tewerkstelling ( publieke versus private ) op de gemiddelde lonen schatten .

Na een analyse procedure te selecteren , Excel zal u stap -voor-stap leiden door het kiezen van het bereik van de gegevens te analyseren , vergelijkbaar met de grafiek wizard.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een cirkeldiagram …
·Hoe te verwijderen Cellen met …
·Microsoft Access SQL Help 
·Hoe de drop-down box gebruiken…
·Hoe een PDF importeren in Exce…
·Hoe te degressief Afschrijving…
·Hoe maak je een gebruiker verb…
·Excel-werkblad Budget Voorbeel…
·Hoe te lege cellen te verwijde…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe eigen AutoCorrectie in Excel 2007 
·Hoe kan ik Bevestig een stylesheet om ee…
·Hoe maak je een PDF converteren naar Exc…
·Hoe maak je een realistische Regenboog i…
·Computer Mic Effects 
·Hoe maak je een bladwijzer op Microsoft …
·USB Data Recovery 
·AVI Codec : The Problems 
·Hoe om Blank Velden in een Microsoft Acc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com