Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een hyperlink in Excel te openen van een Word- document
Microsoft Excel is een programma dat wordt gebruikt voor het opslaan , ordenen , analyseren , manipuleren en in kaart gegevens in een spreadsheet maken . Er kunnen momenten zijn wanneer een cel nodig heeft om te verwijzen naar een website of een andere ondersteunende documentatie zich buiten de spreadsheet . Dit kan worden bewerkstelligd door een hyperlink maken . Hyperlinks worden gemaakt van elk type cel data , zoals tekst en formules . Een hyperlink , wanneer erop geklikt wordt , brengt de gebruiker naar een ander deel van het werkblad , een internet webpagina of een bestaand document . Instructies
1

Start het Microsoft Word-programma door te dubbelklikken op snelkoppeling van het programma op het bureaublad of door het programma te selecteren in de " Programma's " of het menu " Alle Programma's" .
< Br > 2

Vul uw tekst in de gewenste cel van de blanco spreadsheet . Indien na de lancering van het programma dat u niet aangeboden met een nieuw werkblad , klikt u op " File " op de menubalk en selecteer " Nieuw " om een ​​nieuwe spreadsheet .

Om een hyperlink in een reeds bestaand werkblad Open het Excel-bestand dat de cel met de tekst die u de hyperlink wilt maken van bevat . Dit te bereiken door te klikken op " File " op de menubalk of de " Office "-knop in de linker bovenhoek en te kiezen voor " Open ". Selecteer het bestand of gebruik maken van de drop-down box op de map het bestand vinden in , en selecteer het bestand . Klik op ' Openen '.
3

Klik op de cel met de tekst die u wilt de hyperlink te creëren uit . Klik op "Invoegen " in de menubalk en selecteer ' Hyperlink ', of klik op de " Hyperlink " knop op de werkbalk . Onder " Link naar : " klik " Bestaand bestand " of " webpagina" om deze te selecteren . Onder " Look in : " klik " Huidige map . "
4

Selecteer het document bestand Word of gebruik maken van de drop-down box aan de rechterkant van de " Look in : " op weg naar de map waar het bestand is opgeslagen. Selecteer het Word-bestand en klik op "OK . " Dit zal de " Insert Hyperlink " dialoogvenster te sluiten . De tekst in het Excel-werkblad moet verschijnen onderstreept en blauw .
5

Zet uw muis over de nieuwe hyperlink . De muiscursor moet veranderen in een hand , wat aangeeft dat het een klikbare link .
6

Sla het Excel-spreadsheet door te klikken op " File " op de menubalk en selecteer " Opslaan" of door te klikken op de "opslaan" knop op de werkbalk .
7

Format de hyperlinktekst door de juiste knoppen op de werkbalk om het lettertype , de lettergrootte en de kleur van het lettertype wijzigen .
8

Klik op de nieuw gecreëerde hyperlink naar het Word- document te openen .

Exit Word 9 door te klikken op " File " op de menubalk en selecteer " Exit " of door te klikken op de "X" in de rechterbovenhoek van het programmavenster . Je hebt nu een hyperlink in Excel om een Word- document gemaakt .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een actieve cel na…
·Hoe om te doen Math Met MS Exc…
·Hoe maak je automatisch verwij…
·Hoe te samenvoegen of splitsen…
·Hoe te gebruiken Excel naar Ra…
·Hoe gebruik Excel om een Gradi…
·Hoe te Formules Vermenigvuldig…
·Hoe te berekenen Samplegrootte…
·Hoe maak je een grafiek met Mi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
·Hoe je het watermerk te verwijderen uit …
·Hoe maak je een Messed Up Script in IE8 …
·Hoe maak je een Moonlit Scene in Photosh…
·Wat is Web EDI ? 
·Microsoft Access CBT Training 
·Hoe te Intergraph PDS Install 
·Hoe maak je een wachtwoord in PowerPoint…
·Hoe te GT Express op Audacity 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com